2777
2789
عنوان

زلزله اومدمن آواره شدم 😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 57 پست
همین اخبار قبل کرونا ِفت اصلا کرونا تو ایران نیست مگه شما در مورد زلزله فاجعه بار تهران چیزی نشنیدین ...

عزیزم در هر زمین لرزه ای پیش لرزه، لرزه اصلی و پس لرزه وجود داره که  به اون لرزشی که بیشترین درجه رو داره میگن زلزله اصلی که لزوما ویرانگر نیست. یعنی امشب حتما نیاز نیست که منتظر زلزله ویرانگر باشیم. البته باید هوشیار بود. توکل بر خدا

[QUOTE=135867916]طبقه دومه زلزله بیادنمیتونیم فرارکنیم حرفای شوهرمه  خونه مادرش کلنگی طبقه اول زودمیشه فرارکرد

این روزا دیگه اکثر خونه ها آپارتمانی 

حالا یه شبه اشکال نداره صبح برگردین خونه اگه خیلی اذیت میشی

خدایا شکرت 🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نگران نباش..اول خدا دوم خدا بعد این عدد و امار و پیشگوییا...این حدس و گمانها رو ول کن...تا پیا ...

بله‌ واقعا‌ باید‌ سپرد‌ به خدا‌ . انشالله خدا کمکمون‌ کنه

ممنونم 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
عزیزم در هر زمین لرزه ای پیش لرزه، لرزه اصلی و پس لرزه وجود داره که  به اون لرزشی که بیشترین در ...

دقیقا حرف من زلزله ویرانگر اصلیه نه این زلزله که امشب اومد خدا بخیر کنه

بله ول نمیکنه حالاحالاها۲سال پیش که اومددعوای شدیدکردیم منوبردخونه مادرم خودش خونه نمی رفت تا۲هفته ک ...

اخه چرا خب؟از ترسشه که برنمیگرده خب ترسم داره ولی نه تااین حدخداروشکر که آسیبی نزده نگران پدرمادرشم هست حق داره همه نگران میشن ولی نه اینجوری که خونه زندگیتو ول کنی بری تایک ماهه بعد

اخه چرا خب؟از ترسشه که برنمیگرده خب ترسم داره ولی نه تااین حدخداروشکر که آسیبی نزده نگران پدرمادرشم ...

نگران اونانیست اخلاقش هست ک باهراتفاق کوچیک می ره خونه مادرش می مونه برادرشوهرام نیومدن هیچکدوم فقط این...براش مهم نیست من بیام یانه میگه هرجور راحتی برو خونه مادرت

خدایاکمکم کن این مرحله سختوردکنم!!خیلی داره سخت میگذره!
نگران اونانیست اخلاقش هست ک باهراتفاق کوچیک می ره خونه مادرش می مونه برادرشوهرام نیومدن هیچکدوم فقط ...

چقد بده اینجوری،آدم که باهراتفاق وپیشامدی نباید بره خونه پدرمادرش خودش خونه زندگی داره مستقل شده ،چه راحت میگه برو خونه مامانت مگه زنش نیستی هرجا بره توام بایدباهاش بری دیگه پس مراازدواج کرده که حالا براش مهمم نیس میگه هرجورراحتی بروخونه مامانت نمیگه بیاباهم بریم بلاخره ما زنوشوهریم بایدهرجامیریم باهم باشیم😐

چقد بده اینجوری،آدم که باهراتفاق وپیشامدی نباید بره خونه پدرمادرش خودش خونه زندگی داره مستقل شده ،چه ...

نه این اینجوریه خودمم تعجب میکنم که جراتعصب نداره من بیش ازحدآزادم اصلا کاری نداره باهام باهراتفاق ساده ای هم می ره پیش پدرمادرش

نه این اینجوریه خودمم تعجب میکنم که جراتعصب نداره من بیش ازحدآزادم اصلا کاری نداره باهام باهراتفاق س ...

تاحالا ازش پرسیدی که چرا اینجوری میکنه؟همون واقعاتعجب داره ابنکه باهراتفاقی میره خونه مامانش وابستگی بیش از حد نداره؟شاید کلا براش مهم نیس که چحوری بگردی وبپوشی تاحالابهت گیرداده سره لباس پوشیدن وبیرون رفتنت؟

تاحالا ازش پرسیدی که چرا اینجوری میکنه؟همون واقعاتعجب داره ابنکه باهراتفاقی میره خونه مامانش وابستگی ...

اصلاتاحالاپیش نیومده بهم گیر بده چیکارکنم چیکار نکنم 

بله وابستگی بیش ازحدداره باهراتفاق کوچیک می ره خونه مادرش هروقت دعوامون بشه می ره اونجا عادت کردم دیگه

اصلاتاحالاپیش نیومده بهم گیر بده چیکارکنم چیکار نکنم  بله وابستگی بیش ازحدداره باهراتفاق کوچیک ...

چه جالب که مرد درقبال زنش تعصب نداشته باشه و براش مهم نباشه چجوری میگرده البته شوهرهمسایه مام اینجوریه میگه اصلاگیرنمیده کجامیرم باکی میرم‌چجوری لباس میپوشم مثلا جلوی دوستای شوهرش که دعوت کرده بودن با بلیزوشلوار بود گیرنداده بود که روسری بپوش یا یه چیزمناسب تربپوش،همون دیگه وابستگی بیش ازحدداره که هرچی میشه میره اونجا ولی اینم خوب نیس باید وابستگیشو کم کنه چون خودش الان زن وزندگی داره صاحب بچه میشه وابستگی به خانوادش انقد خوب نیس