2777
2789
عنوان

وای زلزله😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3140 بازدید | 100 پست
ما شهریاریم همه ریختن خیابون چطور میگی متوجه نشدید لوستر ما چند دقیقه هم چنان تکون میخورد

مطمعنی شهریاری😂😂😂

شوهرم همون موقعه که گفتن زلزله اومده از بیرون داشت می اومد میگفت هیچ خبری بیرون نبود

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                 من ♡مُعَلِّمی♡ را با جان،فارغ از افکار نان،بهر بهبود جهان،پذیرفتم.🦋🌸💞                            

ما خونمون کنار اتوبانه، هر کامیونی ک رد میشه انگار زلزله اومده.من تاحالا چندبار اشتباهی ترسیدم🙈😸

سن، مشکل عشق نیست. زمان نمی تواند بلور اصل را کدر کند مگر آنکه تو، پیوسته برق انداختن آن را از یاد برده باشی (نادر ابراهیمی- یک عاشقانه ی آرام)
مطمعنی شهریاری😂😂😂 شوهرم همون موقعه که گفتن زلزله اومده از بیرون داشت می اومد میگفت هیچ خبری بیرو ...

نه ما طبقه ی بالاییم احاطه داریم به همه جا

اول همه فقط درا رو باز کردن مطمئن شن زلزله ست بعد ریختن بیرون

اما الان چراغ های همه روشنه اما مردم تو خیابون نیستن

🖤 
بعضیا چه ترسو هستن زلزله ای که بخوهد خسارت بزنه کاملا معلومه چجوریه  فقط در حد لوستر لرزیدن نیس ...

عزیزم هیچ زلزله بزرگی بدون پیش لرزه نیست،پس ممکنه زلزله بزرگی در راه باشه باید هوشیار بود

حیف شد من شهرستانم...عاشق همچین هیجانهای هستم سیل زلزله رعد برق نصف شب خیلی خوشپ میاد....از مرگ مردن هم سر سوزن ننیترسم مرگ را قبول کردم یه روزی باید بمیرم..اما درکل عاشق هیجان هستم...زلزله عشقمه 

عزیزم هیچ زلزله بزرگی بدون پیش لرزه نیست،پس ممکنه زلزله بزرگی در راه باشه باید هوشیار بود

اره هوشیار بودن خوبه.

اما بعضیا هوشیار بودنو به بیرون رفتن و نشستن تو خیابونو پارک و قلیون چاق کردن عوضی میگیرن

مادر دوتا دختر زیبا هستم.سوگندوسانیا❤
حیف شد من شهرستانم...عاشق همچین هیجانهای هستم سیل زلزله رعد برق نصف شب خیلی خوشپ میاد....از مرگ مردن ...

هنوز جای سفت ن.....یدی🤣🤣🤣

خدابخشنده اس..........میبخشه......(خودت پارش کن.)
2827
2791
2779
2792