2777
2789
عنوان

وای زلزله😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3140 بازدید | 100 پست
گسل اصلی مشا فعال شده حواستون باشه به خاطر کرونا که ملت نریزن بیرون میگن دیگه خطری نداره

خب پس شما از کجا متوجه شدین؟

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کرونا،،،،،، ختم،،،،، ساعت یک نصفه شب،،،،،،، زلزله،،،،

یا مقلب القلوب

اخه بابا یه کم به خودتون رحم کنید.اون بنده خدا که مرحوم شده ،راحت شده از زندگی. به فکر خودتون مادر پدر فرزند ،،،، به فکر زندگیتون باشید.

کاربری قبلیم بخاطر اظهار نظر در تاپیک ۲۲ بهمن ترکید.با تشکر از نی نی سایت.

من کرجم خونمون قرچ صدا داد ، به شوهرم گفتم صدای چی بود 

ولی اصلا لرزش حس نکردم

ولی شوهرم فهمید بهم نگفت

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

2827
2791
2779
2792