2777
2789
عنوان

بچه های منو😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1133 بازدید | 43 پست
سلام رویا  یه سوالی دارم ...بچه هاتون باهم تو خونه سازش دارن ؟ منم دو دختر دارم

سلام عزیزم

اره خییییلی بزرگه هوای کوچیکه رو داره

کوچیکه یسال میشه اصلا بامن حمومم نرفته😁بزرگه بینهایت مهربون 

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام عزیزم اره خییییلی بزرگه هوای کوچیکه رو داره کوچیکه یسال میشه اصلا بامن حمومم نرفته😁بزرگه بین ...

خدا برا حفظ کنه عزیزم 

دخترای من 7 و پنج و نیم سال هستن

اصلا کوچیکه سازش نداره 

خیلی دعوا میکنن ...خستم کردن 

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 
خدا برا حفظ کنه عزیزم  دخترای من 7 و پنج و نیم سال هستن اصلا کوچیکه سازش نداره  خیلی دع ...

من دختر بزرگم ۱۱ سالشه کوچیکه ۴/۵سالشه ۷ سال تفاوت سنی دارن

دختر کوچیکه منم کمی زور میگه کلی بزرگه همیشه کوتاه میاد و خیلی کوچیکه رو دوست داره 

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم

اره نزدیکیای 1 

واااااای نه اگه بالای شش ریشتر باشه فاجعه عظیم انسانی رخ میده حتی بدتر از زلزله بم کلا فرو میره تو زمین زیر رو میشه تهران چیزی ازش باقی نمیمونه یا امام زمان

خدا برا حفظ کنه عزیزم  دخترای من 7 و پنج و نیم سال هستن اصلا کوچیکه سازش نداره  خیلی دع ...

خب دختر بزرگه من ماشالله بزرگ شده و فهمیده ولی دختر بزرگه شما هنوز کوچیکه و فاصله سنیشون کمه و طبیعیه باهم درگیر بشن

من دختر بزرگم ۱۱ سالشه کوچیکه ۴/۵سالشه ۷ سال تفاوت سنی دارن دختر کوچیکه منم کمی زور میگه کلی بزرگه ...

یکم وضعیت کرونا درست بشه .باید یه مشاوره برم 

چشم نخورن خخخ

خیلی خیلی نعمت بزرگیه قدرشون بدون 

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 
واااااای نه اگه بالای شش ریشتر باشه فاجعه عظیم انسانی رخ میده حتی بدتر از زلزله بم کلا فرو میره تو ز ...

۵/۲ریشتر بود وحشتناک بود من هنوز طپش قلب دارم دستام هنوز میلرزه

یکم وضعیت کرونا درست بشه .باید یه مشاوره برم  چشم نخورن خخخ خیلی خیلی نعمت بزرگیه قدرشون بدون ...

شمام قدر گل دختراتو بدون یه روزی میشه دلتنگ همین دعواهاشون میشی لزومی نداره مشاور بری این حرکات طبیعیه

۵/۲ریشتر بود وحشتناک بود من هنوز طپش قلب دارم دستام هنوز میلرزه

واییییییی چه وحشتناک بازم میاد مواظب باشید گسلا شروع به حرکت کردن خدااااایااااا بسه دیگه تحمل ندااااااررررررم دوباره تو کشورم مصیبت ببینم وووووویییی

واااااای نه اگه بالای شش ریشتر باشه فاجعه عظیم انسانی رخ میده حتی بدتر از زلزله بم کلا فرو میره تو ز ...

5/1 بوده من که خواب بودم ترسیدم 😣

حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃
خدا پدر نازنینت رو بیامرزه اللهم صل علی محمد و آل محمد و عحل فرجهم

فدات شم مهربون

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔