2821
2789
عنوان

خانما بیاین😭

321 بازدید | 24 پست

اگه خدا بخواد فردا مراسم خواستگاریمه، اونا میخوان بیان با پدرم در مورد مهریه و... اینا صحبت کنن اما پدرم زیاد این چیزارو وارد نیست، به خاله م گفتم بیاد که مدیریت کنه چون برادرام هم خیلی اذیت میکنن، حالا به بابام میگم شما صحبت کن اینطوری بدونن من بزرگتر دارم اما بابام همکاری نمیکنه اصلا، مخالف نیستا، روش نمیشه 😔 حالا اگه خاله م تو مجلس صحبت کنه اونا فکر میکنن بابای من بی زبونه و نمیتونه مجلس رو مدیریت کنه 

حالا چیکار کنم؟ خیلی غصه خوردم دیگه خسته شدم 

ن عزیزم غصه نخور اونجا زبونش باز میشه ولی خاله ات حتما بگو باشه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عموی بزرگ یا دایی بزرگ نداری؟؟؟ب نظرم بهتره تومجلس باشن

تاریخ9\9\99 شوهرم دیگه عصبانی نمیشه وباهام خیلی مهربوون واروم حرف میزنه😍😍😍😍ماهمه ی بدهی هامونودادیم مشکل مالی اصلا نداریم😍😍کنارشوهرم وبچه هام بهترین روزهارو میگذرونیم😍😍😍پدرومادرم وخواهربرادرم کنارهم شادوهروز بهترازدیروز😍😍😍😍😍زمینی که میخواستیم روخریدییییم😍😍زندگیمون بهترازدیروز😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررت بخاطر همه نعمت هات شکرررررر🙏🙏🙏🙏🙏

خودتون باید بهش یاد بدین ک چه صحبت هایی کنه

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

قرار نیس صحبت زیادی کنن که. خیلی جدی بشینه. قبلا هم بین خودتون سر مهریه و اینکه حداقل و حداکثرش چقدر باشه و شیر بها توافق کنیین. ب پدرت هم اعتماد بنفس بده‌ .حتما اعتماددبنفسشو ببر بالا. بگو خوشحالم ک تورو دارم

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

اینقدر استرس نداشته باش فوقش یه سوتی ای میدی تا همیشه یادت میمونه میای نی نی سایت تعریف می کنی  

﷽ من که ملول گشتمی از نفس فرشتگان     🌿🌺🌱     قال و  مقال عالمی میکشم از برای تو
اینکه ب خالت گفتی بیاد بیشتر اعتماد ب نفس باباتون میگیره. ب بابات دلگرمی بده و با احترام ب خالت بگو ...

سری پیش به خاله م نگفتم و دو هفته داشتم به بابام میگفتم چی بگه، بعد دو شب قبل خواستگاری خواستم که با داداشم هماهنگ کنم اونا غر زدن و گفت نه فقط خواستگارت بیاد و بره ما میگیم نه، پدرمم هیچی نمی‌گفت ماهم دیگه به بهونه کرونا جلسه خواستگاری را عقب انداختیم 

چرا دارم ولی میگم چون خاله م هست دیگه به کسی نگیم  آخه اونا فقط خودشون میان

ببین نظر شخصیمو میگم سوتفاهم پیش نیاد..من اگه جات بودم به دایی یاعموی بزرگم میگفتم ک فقط یکیشون شب خواستگاری بیاد تا حرف بزنن ..بالاخره حرف زدن مرد بامرد خیلی فرق میکنه ..ب نظرم خوب نیس وقتی پدرت اونجاس خالت حرف بزنه ی موقع پدرومادرخواستگار نگن رفتیم با یه زن حرف زدیم...البته میگم نظرمنه عزیزم

تاریخ9\9\99 شوهرم دیگه عصبانی نمیشه وباهام خیلی مهربوون واروم حرف میزنه😍😍😍😍ماهمه ی بدهی هامونودادیم مشکل مالی اصلا نداریم😍😍کنارشوهرم وبچه هام بهترین روزهارو میگذرونیم😍😍😍پدرومادرم وخواهربرادرم کنارهم شادوهروز بهترازدیروز😍😍😍😍😍زمینی که میخواستیم روخریدییییم😍😍زندگیمون بهترازدیروز😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررت بخاطر همه نعمت هات شکرررررر🙏🙏🙏🙏🙏