2821
2789

قرص هیر ویت .تونیک ضد ریزش سریتا .آمپول بیوتین و بپانتن

😍😍 یه مامان شاد پر انرژی که با وجود دوتا پسر شیطون پر جنب جوش سعی داره از جوونیش لذت ببره 😉😍در حال رسیدن به هدف های زندگیم هستم 🙅‍♀️

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من امروز قرص هرویت گرفتمو قرص اهن محلول خرگوشکم گرفتم پیس پیس میکنم کف سرم بد از حموم میذارم بمونه  امیدوارم جواب بده منم خیلی میریزه 

یه روز همه کسایی که باورت نداشتن برای دیگران تعریف میکنن که چطور باهات آشنا شدن🤗

ابتدا باید علت ریزش شما مشخص  شود

در  کدام ناحیه سر خود خالی شدن بثیشتر است؟

چند سال دارید؟

ایا باردار یا در حال شیردهی هستید؟

آیا پوست سر شما چرب است؟

آیا داروی خاصی مصرف میکنید یا بیماری خاصی دارید؟

از چه سنی ریزش شما شروع و از چه سنی شدید شد؟

شامپو مورد استفاده شما چیست؟

در صورت تمایل به ارائه راهکار به این سوالات یا اینجا یا در شخصی پاسخ دهید.

تنها گناه ما طمع بخشش تو بود...
من امروز قرص هرویت گرفتمو قرص اهن محلول خرگوشکم گرفتم پیس پیس میکنم کف سرم بد از حموم میذارم بمونه&n ...

قرص هیر ویت اهن روزانه شما را تامین میکند که اگر کم خونی شدید نداشته باشید مصرف قرص اهن همراه ان باعث افزایش غلظت خون و نوعی ریزش مو می شود.

تنها گناه ما طمع بخشش تو بود...
قرص هیر ویت اهن روزانه شما را تامین میکند که اگر کم خونی شدید نداشته باشید مصرف قرص اهن همراه ان باع ...

جدی ینی نخورم قرص اهنو

یه روز همه کسایی که باورت نداشتن برای دیگران تعریف میکنن که چطور باهات آشنا شدن🤗

دم کرده پوست برنج

هم میل کنین

هم به شامپو اضافه کنین

هم به موهاتون اسپری کنین.

عالیه‌

موهاتون زیاد هم میشه.

همیشه به جای چای مصرف کنین.

خیلی خاصیت داره کلا.

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             
ابتدا باید علت ریزش شما مشخص  شود در  کدام ناحیه سر خود خالی شدن بثیشتر است؟ چند سال دار ...

۳۹

بیماری قلبی وشربت یبوست گاهی میخوره 

موهای سر چرب

شامپو بس

یک هفتهاست که ریزش شدید داره به طوری که روسری از سر بر میداره پر مو است