2777
2789

نمیدونم چطور اینو میگید من که خودم وخواهرم ازشون چیزی درحد معجزه دیدیم.   سید خیلی مرید داره تو کرمانشاه. وحتی نوه هاشم خیلی خوش برخوردن.  من گاهی اینقد سوال میپرسم ازشون خودم خجالت میکشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بمن گفته همزاد دارم بخاطر همینه که ازدواج نمیکنم حالا گفته ۲۵۰ بریز تا دعا بفرستم واست و صدرصد جواب ...

والا من ندیدم پول کسی رو بخورن. چون همه خونشونو بلدن . حالا اونا که مجازین ممکنه. اما کسی که مشهوره فک نکنم بخاطر یه مبلغ ابروخودشو ببره

کی گفته عالیه؟کلاهبردارن پولو میگیرن بلاک میکنن منکه رفتم ازشون شکایت کردم

پیجشون که غوغاست  اینقد دایم دارن عکس پستی و چه میدونم ارسال بسته و  عکس طلسم های خفن میزارن. یعنی همه رو بلاک میکنه؟خدایی واقعی میگی یا بحاطر اون دعانویسه کا تبلیغشو میکنی؟

پس اینا خونوادگی کلاهبردار هستن به اسم نسیم سلطان سنگ سفیدی از من پول گرفتن

از یکی شنیدم نسیم و شبنم خواهر هستن 

خدا لعنتشون کنه

منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی  هست
بمن گفته همزاد دارم بخاطر همینه که ازدواج نمیکنم حالا گفته ۲۵۰ بریز تا دعا بفرستم واست و صدرصد جواب ...

من ی دعا گزفتم واسه بخت گشایی یکی از نزدیکانم

بی فایده بود

ی دعای دیگه گرفتم اونم بی فایده

منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی  هست
والا من ندیدم پول کسی رو بخورن. چون همه خونشونو بلدن . حالا اونا که مجازین ممکنه. اما کسی که مشهوره ...

اتفاقا نوه احمق و شیاد سید فریدون پول منو خورد خودمم کرمانشاهم بهشم گفتم کرمانشاهم ولی حضوری نمیتونم بیام گفت بیا تو واتساپ برات انجام میدم ۸۰ ازم گرفت برای یه سر کتاب و سریع بعدش بلاک کرد واقعا متاسفم برای همچین نوه ای ،آبروی پدر بزرگشم برده گرچه خود سید فریدونم اطرافیان من خیلی دعا گرفتن از پیشش ولی هیچکدوم جوابی نگرفتن ولی خوب تو کرمانشاه بله طرفدارش زیاده البته میگم من هر کی و دیدم از پیشش دعا گرفته جواب نگرفته