2777
2789
عنوان

بياين از خودم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 25 پست
ارع گور بودم بابا از دیروز نخوابیدم صبم با اون وضع مجبور شذم بیام خونع مان جونم دیگع برای خواب مردع ...

آخیییی بمیرم برات😭😭😭😭😭

باوشع 

لایک نکنیدد!! قابل فهم هست لایک نکنید؟ خسته شدم دیگه انگار نمیبینید نوشتم لایک نکنید

نمیشع هم ب هر کسی اعتماد کرد اصالتتو میرسونع ک با هر کسی نپری

اره اما خسته شدم

واقعا خسته شدم

وقتي اطرافت فقط تو تكي همش داري محبت و علاقه ي ديگران بهم توي جمع رو ميبيني و از درون احساس خلا ميكني

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتي ميگم ي مرد با فلان مشخصات ميخوام همه ميگن نه نيست ولي خب خودمم همه ي اون مشخصات رو دارم چرا اخه نباشه؟

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
آخیییی بمیرم برات😭😭😭😭😭 باوشع 

خدانکنع  جانم🤍

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

اره اما خسته شدم واقعا خسته شدم وقتي اطرافت فقط تو تكي همش داري محبت و علاقه ي ديگران بهم توي جمع ...

نمیدونم من اینجور نبودم واقعا

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

خب افرین خوش بحالت👌🏼👌🏼👏🏼👏🏼😐

داشتم ادامشو ميگفتم گفتم اول خودمو بگم چطوريم كه بعدا نگين مگه خودت چطوري

من داداش ندارم شرمنده ام😂😂

چرا فك ميكنين ادم حتما دنبال كسيه؟فقط داشتم دردودل ميكردم از اينكه با همه ي اينا همش حس ميكنم كافي نيسم

چرا فك ميكنين ادم حتما دنبال كسيه؟فقط داشتم دردودل ميكردم از اينكه با همه ي اينا همش حس ميكنم كافي ن ...

عزیزم چرا احساس میکنی کافی نیستی؟!؟میدونی چند نفر دوست دارن تو موقعیت شما باشن؟قدر جایگاهی که داری رو بدون...طرف قیافش شبیه قورباغه ست تحصیلات خاصی هم نداره ولی اعتماد بنفسش بالاست و با همون اعتماد بنفس موفق میشه...حالا شما که موقعیت خوبی داری پس اعتماد بنفست  رو بالاتر ببر...قطعا موفق میشی🤞🏼

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز