2777
2789
عنوان

ینی چیییییی😡

137 بازدید | 8 پست

مگه آمار صعودی نیست؟؟؟؟؟

چرا مدرسه رو باز میکنن؟؟؟؟

میخان مارو به کشتن بدن؟؟؟؟؟

حالا من بزرگترم میتونم از خودم مواظبت کنم تا حدودی ابتداییا و راهنماییا چجوری میخان برن؟؟؟

اینجوری که هممون میمیریم...

بیماری هر یه بچه معادله با بیماری یه خانواده😡😭

وای خدایا دارم دیونه میشم!!!

_صبر کن باران بگیرد میروم/یا که پایم جان بگیرد میروم/صبر کن من بغض دارم اندکی/گریه ام پایان بگیرد میروم/آبرویم میرود با چشم تر/صبر کن باران بگیرد میروم... دانشجوی روانشناسی🫀🧠

آره والا

همش تقصیره عمو زنجیربافه🤦‍♀️🤷‍♀️

کتاب بخون تا دنیا زیر پات باشه💜به هم احترام بزاریمتا دنیا جای قشنگ تری بشه 🧡 کلی آرزوی رنگیه آروم دارم که باید بهشون برسم واسم دعا کن 💚

اره

من یه دخترم...من دخترونگی هامو با هیچی عوض نمی کنم ...نه با تماشای فوتبال از تو ورزشگاه...نه با ازاد بودن و گشت زدنای نصف شبا...نه با هیچیه هیچی ...دنیای دخترونمو فقط یه دختر می تونه لمس کنه ... مرا دختر خانوم می نامند مضمونی که جذابیتش نفس گیر است...دنیای دخترانه من نه با شمع نه با عروسک معنا پیدا نمی کند ...و نه با اشک و افسون اما تمام این ها را در بر می گیرد ...من نه ضعیفم نه ناتوان چرا که خداوند مرا بدون خشونت و زور بازو می پسندد...اشک ریختن ضعف من نیست قدرت روح من است...ما دختریم مهم نیست چند سالمونه هرچقدر هم که بزرگ شده باشیم...وقتی یه جا پارک خلوت می بینیم میریم میشینیم رو تاب ...با بیشترین شتاب تاب می خوریم...وقتی اسباب بازی فروشی میبینیم وامیسیم پشت شیشه و دونه دونه عروسکا رو نگاه می کنیم ... جا مدادیمون عروسکیه و توش پر از مدادا و خودکارای رنگا رنگه ...وقتی پاستیل و شکلات و بستنی های رنگارنگ می بینیم لبامونو  جم می کنیم و می خوایم ...وقتی سوسک و عنکبوت می بینیم جیغ میزنیم و از سر کوله یکی بالا میریم ...روزی چند بار خودمون و تو ایینه نگاه می کنیم و جلوش اهنگ می خونیم و می رقصیم ...ما همینیم ...تو دختری گرون باش...سنگین باش...عاقل باش...قلبتو به هر کسی نده ...تنت رو به هر کسی نده...تو خانومی کن خدا هم برات خدایی کنه ... به سلامتی ما دخترا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اوف که چقدر امروزحرص خوردم

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 

هنوز که باز نکردن اگرم باز بشه مناطق سفید که تو دو هفته یک نفر هم ابتلا نداره باز میشه نه مناطق دیگه

أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست
کو حالا مدرسه؟؟😐 اموزش پرورش گفت استانای سفید وزارت بهداشت رد کرد ریلکس باش

جدی میگی؟!!!!

دوستم باباش معلمه میگه ضد عفونی مدارس تموم شده دارن آماده میکنن باز کنن مدارسو

_صبر کن باران بگیرد میروم/یا که پایم جان بگیرد میروم/صبر کن من بغض دارم اندکی/گریه ام پایان بگیرد میروم/آبرویم میرود با چشم تر/صبر کن باران بگیرد میروم... دانشجوی روانشناسی🫀🧠

هنوز که باز نکردن اگرم باز بشه مناطق سفید که تو دو هفته یک نفر هم ابتلا نداره باز میشه نه مناطق دیگه

والله اینجوری که اینا میگن انگار همه مدارس قراره باز بشه

جدی میگی؟!!!! دوستم باباش معلمه میگه ضد عفونی مدارس تموم شده دارن آماده میکنن باز کنن مدارسو

ن بابا این حرفا چیه

کلا اموزش پرورش وروحانی علاقه ی خاصی ی مزخرف گفتن دارن یه عده هم شبیهه اونا

همه ی تصمیمات با ستاده ستادم شعورش میرسه ک انتقال ویروس ربطی ب امکانات ضدعفونی مدارس نداره

دانشگاه ومدرسه اخرین جایی ک باز میشه اصلا وابدا ب این اخبار اعتنا نکنید