2777
2789
عنوان

افسردگی

63 بازدید | 11 پست

بچه ها من یه دوستی دارم که این خانم ۲۷ سالشه بعد با یکی از پسرای فامیلشون صحبت میکرده بعد اون آقا مثلا یه طوری صحبت کرده که این دوستع من فکر کرده اون آقا ازش خوشش اومده 

بعد الان یه مدته هیچ حرفی باهاش نمیزنع 

بعد این دوسته من کلا ناراحت شده و همش اعصابش بهم میریزه میگه پس چرا اونموقع انقدر خوب رفتار کرد اگه از من خوشش نمیومد مثلا فلان حرفو نمیزد

کلا خیلی بهم ریخته 

منم نمیدونم براش چکار کنم که اروم بشه اخه خیلی دختره حساسیه

به نظر شما چکار کنه که از یادش بره؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مطمئنی ۲۷ سالشه؟ مثل دختر بچه ها فکر کرده حالا چون یه پسر باهاش صمیمی حرف زده یعنی دیگه باید عاشقش ب ...

بله ۲۷ سالشه

نه کلا ادمیه که مثلا یه چیزایی رو به خودش میگیره 

اخه اون اقایی هم که توی فامیلشونه خب واقعا یکم مشکوک رفتار کرده بوده ینی هرکسی بود ممکن بود همچین فکری بکنه 

چرا عزیزم؟

با یکی حرف میزنم یه جورایی که هم میدونم از من بدش نمیاد هم من ازش بدم نمیاد. بعد یهو یه ماه جوابشو نمیدم. مثلا یه شب بهم گفت دوستت دارم منم گفتم منم همینطور بعد یهو تا یه ماه و نیم بعدش جوابشو ندادم.

Hakuna matata! طراحی لباس میکنمو نقاشی میکشم😋😊
با توجه به پست قبلیت شک دارم دوستت باشه! خودتی آره؟

نه عزیزم من خودم ۲۱ سالمه 

اتفاقا من خودمم همچین اخلاقی دارم که مثلا حساس باشمو اینا ولی واقعا این موضوع مربوط به خودم نیست

با توجه به پست قبلیت شک دارم دوستت باشه! خودتی آره؟

ینی خوده منم هچین اخلاقی دارم چون با توجه به حرفایی که اون اقا بهش زده بود منم بهش گفتم اگه جای تو بودم ممکن بود همچین فکری کنم

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز