2777
2789
عنوان

اندام زیبای خواهرم 😭+ عکسش

12519 بازدید | 244 پست

سلام بچها من از خواهرم ۵ سال بزرگترم ولی اون از من خیلی درشت تره من خیلی لاغرو بد قیافم😭😭بخدا اعتماد بنفسم کاملا رفته، خواهرمو میبینم حسودی میکنم😟چیکار کنم منم اندامم زیبا بشه چاق بشم؟؟؟ الان عکسش میزارم....

ورو خدا با دل پاکتون دعا کنید معجزه شه مادربزرگم کرونا گرفته ۲۰روزه بیمارستان امروز زنگ زدیم گفتن دیگه حالش بدتر شده تا دیروز روزی یکی دوساعت خودش بدون دستگاه نفس میکشید ولی دیگه بدون دستگاه خفه میشه حالش بده به پاتون میوفتم دعاش کنید۳ماهه بخاطر کرونا روی ماهشو ندیده بودم من میمیرم ای خدا 😭😭😭گفتن هرکی می‌خواد بیاد ببینش دیگه اخراشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزا

پیش بیا! پیش بیا! پیشتر!                                         تا که بگویم غم دل بیشتر                                          دوست ترت دارم از هرچه دوست.                               ای تو به من از خود من خویشتر.                               دوست تر از آنکه بگویم چقدر.                                    بیشتر از بیشتر از بیشتر
2790
2778
2791
2779
2792