2777
2789
عنوان

رها کردن سیکل ivf

167 بازدید | 16 پست

سلام.  من امروز روز پنجمی هست که باید آمپول بزنم برای پانکچر.  به خاطر مساله ای که برام پیش اومده دوست دارم تزریق رو متوقف کنم.  کسی می دونه چی میشه و آیا عوارضش زیاده؟

چرا اخه عزیزم ؟

بنظرم تا پانکچر برو بعد اگر میخواس استراحت کن 

تقریبا نصف راهو رفتی 

جدا از هزینه 

به هرحال اینهمه امپول و دارو هورمونی استفاده کردی 

قطعا عوارض خودشو میزاره 

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
چرا اخه عزیزم ؟ بنظرم تا پانکچر برو بعد اگر میخواس استراحت کن  تقریبا نصف راهو رفتی  جد ...

درسته

از یه مساله ای به شدتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت عصبانیم

اگه هفته پیش بود، اصلا آمپولامو شروع نمی کردم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درسته از یه مساله ای به شدتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت عصبانیم اگه هفته پیش بود، اصلا آمپولامو شروع ن ...

احتمالا با همسرت دعوا کردی درسته ؟😁

عزیزم بخاطر یه دعوا ک تا چندماه دیگه اصلا یادت نمیمونه سیکل ترک نکن 

بنظرم ادامه بده 

مگر اینکه واقعا واقعا تصمیم قطعی گرفتی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
احتمالا با همسرت دعوا کردی درسته ؟😁 عزیزم بخاطر یه دعوا ک تا چندماه دیگه اصلا یادت نمیمونه سیکل تر ...

درسته. عصباااااانیمممممممممممم

الان باید آمپولمو بزنم، میگم آخه که چی ابن همه ضرر به بدنم

درسته. عصباااااانیمممممممممممم الان باید آمپولمو بزنم، میگم آخه که چی ابن همه ضرر به بدنم

عزیزم منم تجربه اش داشتم 

دقیقا تو همون دوران دوبار دعوا کردیم ک الان یادم نمیاد سر چی بوده اصلا 

و هر دوبار میگفتم سیکل ادامه نمیدم 

ولی خب ته ته اون دلم میدونستم ادامه میدم و ادامه دادم 

بنظرم اگر مشکل حاد نیست و فقط دعوای زن و شوهری هست ادامه بده و با اینده ات بازی نکن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاملا حرفت درست و منطقیه ممنونم از دلداریت

خواهش میکنم عزیزدلم 

پاشو صلوات بفرست برو امپول هاتو بزن 😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسی جان برا منم پیش امد نامید میشدم میگفتم برا چی ادامه بدم برا کی ولی بعد که اروم میشدم ادامه میدادم الان اگه امپولت رو نزنی پشیمون میشی سیکلت رو ادامه بده بعد از پانچکر جنینات رو فریز کن دو ماه استراحت کن با نیروی تازه انتقال بده

اسی جان برا منم پیش امد نامید میشدم میگفتم برا چی ادامه بدم برا کی ولی بعد که اروم میشدم ادامه میداد ...

ممنونم از دلداریت.  امروز رو که آمپولمو زدم ولی با عصبانیتتتتتتت  بسیار زیاد

درسته، محاله این ماه انتقال بدم

استرس و عصبانیت و تنش و بحث اثر معکوس میذاره روی اثر دارو سعی کن ارامش باشی ذهنت رو درگیر نکن بزن به ...

متاسفانه درسته.  همه اینها رو می دونم.  ولی چی کار کنم که همین طوری دارم می جوشم