2777
2789

اواخرش ک وزن میگیره

کباب

بستنی(درصورتی ک قند نداشته باشه مادر)

دلستر

تخم مرغ ابپز

قارچ

میوه و مغزیجاتم خوبه

تو دنیایے کہ هرچے بخوایم میتونیم باشیم،مهربون باشیم و آرامش ب همدیگِ هدیه بدیم...     

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسته بادوم درختی بادوم زمینی گردو فندق گندم تفت داده شده و مغز تخمه افتابگردان و خلاصه انواع مغزیجات را

اسیاب کن

نبات هم اسیاب کن

همه ی اینارو باهم مخلوط کن

روزی یک قاشق از این قاووت# _مغزیجات بعد از هر وعده ی غذاییت بخور که در جمع میشه سه قاشق در طول روز.

همیشه توکلت به خدا باشه و امید وار باش؛    نا امیدی از جانب شیطان است.همیشه سعی کن خوبی های اطرافیانتو پیدا کنی و تو ذهنت مرور کنی؛ روزی دوتا خوبی پیدا کن👌امکان نداره پشیمون بشی از اینکار.به مشکلات بخند و بهشون ثابت کن تو اشرف مخلوقاتی و قوی تر از اینی هستی که بخواد زمینت بزنه؛ پاشو و مقاومت کن و نابودش کن😊.وقتی میم مشکلات رو برداریم‌ زندگی شیرین می شود         خـدا گر ز حــکـمـت ببندد دری ؛ ز  رحـمـت گشاید در دیگری. برای سلامتی و ظهور منجی عالم بشریت ؛امام زمان (عج) صلوات بفرستید.
اواخرش ک وزن میگیره کباب بستنی(درصورتی ک قند نداشته باشه مادر) دلستر تخم مرغ ابپز قارچ میوه و ...

همه این موارد برای ماه اخر که دوستمون گفتن خوبه اما

دلـــستر نخوری بهتره چون ضررش از منفعتش بیشتره

همیشه توکلت به خدا باشه و امید وار باش؛    نا امیدی از جانب شیطان است.همیشه سعی کن خوبی های اطرافیانتو پیدا کنی و تو ذهنت مرور کنی؛ روزی دوتا خوبی پیدا کن👌امکان نداره پشیمون بشی از اینکار.به مشکلات بخند و بهشون ثابت کن تو اشرف مخلوقاتی و قوی تر از اینی هستی که بخواد زمینت بزنه؛ پاشو و مقاومت کن و نابودش کن😊.وقتی میم مشکلات رو برداریم‌ زندگی شیرین می شود         خـدا گر ز حــکـمـت ببندد دری ؛ ز  رحـمـت گشاید در دیگری. برای سلامتی و ظهور منجی عالم بشریت ؛امام زمان (عج) صلوات بفرستید.
از چند هفته ب بعد وزن میگیره؟

دیگ بیشترینش از سی ببعدِ دوماه اخر

اینا ک گفتم دکترم بهم گفت فقط اونایی ک مفیدترن بیشتر بخور

من خودم بستنی و کبابو میخورم تخم مرغم پختشو نمیتونم بخورم

تو دنیایے کہ هرچے بخوایم میتونیم باشیم،مهربون باشیم و آرامش ب همدیگِ هدیه بدیم...     
خودم دوس ندارم

کلا هفته ای دوبار در طول بارداریت تخم مرغ اب پز کن و بهش کمی نمک و نعناع بزن و بسم الله بگو و ناشتا بخور

خرما هرروز بخور خیلی خوبه

همه این موارد برای ماه اخر که دوستمون گفتن خوبه اما دلـــستر نخوری بهتره چون ضررش از منفعتش بیشتره

من قبل رفتن ب اتاق دکترم باید اول ماماش شرایطو چک کنه اون بهم گفت بخورم البته من قندیا مشکل دیگ ای خداشکرندارم دیگ نمیدونم ضرر داره یا ن عزیزم😚

فصل انار که شد

حتما انار ناشتا بخور ؛ ترجیحا انار شیرین و ترجیحا نــــاشتا

اینا برای وزن گیری نیستا

کلا چیزایی ک توصیه شده و خوب هستو دارم میگم