2777
2789

خب سلیقه ی هرکس فرق داره

من دوسال بچه دار نمیشدم،یه روش رفتم که یک و نیم ماهه جواب داد_توسل به حضرت زهرا و امام زمان ع_روش امام باقر ع👈امام باقر (ع) فرمودند: در هر صبح و عصر هفتاد مرتبه ( سبحان الله) ، ده مرتبه (استغفرالله) ، دوباره نه مرتبه (سبحان الله) سپس یکبار استغفرالله بجا بیاور و این آیات را بخوان: اسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ إِنَّهُ كاَنَ غَفَّارًا يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكمُ مِّدْرَارًا وَ يُمْدِدْكمُ بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ جَنَّاتٍ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ أَنهْارًا_ صد استغفرالله بعد از نماز صبح و صد استغفرالله بعد از نماز عشا_نذر به روح شهید سلیمانی_خوردن دمنوش گل محمدی برای کاهش استرس_نماز اول وقت و دل بردیدن از غیرخدا

من قاطي نميكنم، سليقه ها متفاوته

خودم هم پسر دوست دارم

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوست داشتم بچه اولم پسر باشه دلیل هم داشتم (قوم شوهرم نبودن دلیلش) وگرنه پسر دپست نیستم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

واسه اینکه ما تجربه کردیم نتیجشم دیدیم گول پسر خوش رنگو لعابدارو خرج کنو نخور اونی کم نداره و زشته بازم به فکر خودشه در کل سرگرم باش ن خرشون بشی🙋‍♀️

دنیا دو روزه یه روزش رفت به پا اون یکیش نره😜

چون توانایش  ندارن 🤣🤣🤣 شوخی کردم نریزید سرم اینا سلیقه ای هست و به هیچ کس مربوط نمیشه 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
الان که خیلی عادیه دیگه

نه بابا،الان تاپیک بزن پسر دوست دارم،میزنن زخمیت میکنن🙄

من دوسال بچه دار نمیشدم،یه روش رفتم که یک و نیم ماهه جواب داد_توسل به حضرت زهرا و امام زمان ع_روش امام باقر ع👈امام باقر (ع) فرمودند: در هر صبح و عصر هفتاد مرتبه ( سبحان الله) ، ده مرتبه (استغفرالله) ، دوباره نه مرتبه (سبحان الله) سپس یکبار استغفرالله بجا بیاور و این آیات را بخوان: اسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ إِنَّهُ كاَنَ غَفَّارًا يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكمُ مِّدْرَارًا وَ يُمْدِدْكمُ بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ جَنَّاتٍ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ أَنهْارًا_ صد استغفرالله بعد از نماز صبح و صد استغفرالله بعد از نماز عشا_نذر به روح شهید سلیمانی_خوردن دمنوش گل محمدی برای کاهش استرس_نماز اول وقت و دل بردیدن از غیرخدا
واسه اینکه ما تجربه کردیم نتیجشم دیدیم گول پسر خوش رنگو لعابدارو خرج کنو نخور اونی کم نداره و زشته ب ...

منظورم بچه بود عزیزم😘

ههه من عنوانو خوندم چرا یکی میگه دوست پسر داره.... 😁

پسر خوب نیست بابا، فردا روزی که عروس بیارین دهنتون صافه، تازه پسره هم طرف زنشو می‌گیره 🤣🤣🤣

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
واسه اینکه ما تجربه کردیم نتیجشم دیدیم گول پسر خوش رنگو لعابدارو خرج کنو نخور اونی کم نداره و زشته ب ...

منظورش فرزند پسره😐

سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.