2777
2789
عنوان

من یه روانیم...

329 بازدید | 31 پست

انقدر خودمو زدم انقدر گریه گردم که دارم میمیرم با این حالم ای خدا تقاص دلمو ازش بگیر دیگه دیوونه شدم... هر سری میخوام با خانوادم برم بیرون..یا خونه مامانم برم لج میکنه باهام... میگه نمیام جلو هیچکس برام آبرو نذاشته... به خدا همه کاری براش کردم... خونوادم انقدر نسبت بهش محبت دارن... اخه چه مرگیشه... مثلا اگه داداشم بهش زنگ بزنه بهش بگه اوکی میده ولی اگه من بگم با من لج میکنه... سرم داره میترکه... به جنون رسیدم ای خدا

یه اهوازیه قوی 💪💪 و یک گرافیست خوش ذوق 😍

جریان چیه؟؟چیشده مگه؟؟

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

زیادی محبت دیده شاخ شده 

خودت برو

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به خاطر هیچکس 

هییییچکس خودتو عذاب نده

من_شاه_شطرنجم.💗مرسانا1996💗elnazi75💗💗اینا کاربری های قبلمه نوشتم تا دوستای گلم منو بشناسن.....خیلی دوستون دارم دوستای مهربونم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘

چرا خودتو اذیت میکنی که پس فردا خدایی نکرده هزاران مریضی بگیری؟

بهش اهمیت نده خودت تنها برو....با زدن خودت و گریه کردن شوهرت اصلاح میشه؟

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘