sabaghaseme مدیر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 599 عنوان ای خدا😢😭 | مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 31 پست بچه ها من خیلی احساسیم بره همه چی گریه میکنم البته توخلوت خودم امشب داداشم افطاری دعوت کرده دستشم تنگه ولی زحمت کشیده صداکرده باهاشونم هیچ مشکلی نداریم پنج شنبه هرهفته شوهرم بادوستاش میره بیرون حالامیگه نریم منم دلم بره داداشم میسوزه میگم خدارم با آرزوهام کلافه کردم بچه بودم آرزو داشتم بزرگ شم بزرگ شدم حالا آرزودارم حتی شده یه ثانیه بچه شم فارغ از هر دغدغه ای تو کوچه بازی کنم😢😢😢 1399/02/18 | 14:38 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sabaghaseme مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 599 آخی عزیزم یه کم قربون صدقه اش برو با شاخ وشونه کشیدن بدتر لج میکنه بخدا شاخ وشونه نکشیدم با مهربونی گفتم الانم با مهربونی اس دادم گناه دارن ولی قبول نکردن نه من آبجیمو گفتم بیشور لج کرده اونم نمیره خدارم با آرزوهام کلافه کردم بچه بودم آرزو داشتم بزرگ شم بزرگ شدم حالا آرزودارم حتی شده یه ثانیه بچه شم فارغ از هر دغدغه ای تو کوچه بازی کنم😢😢😢
moon1377 عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 987 دعوای شدیدمیفته خب متقاعدش کن بیاد گناه داره دادتشت فکر میکنه چون نداشنه شما توشانتون ندیدین برین