2777
2789
عنوان

خیانت همسرم و تجربه من

| مشاهده متن کامل بحث + 334247 بازدید | 783 پست
میدونی چجوریه مشکل اینه ک من بهش اعتماد دارم اما اون بهم نداشت وکلی جریان و...حتی تا مرز طلاق رفتم

عیب نداره الان اگه دوستش داری نزار بقیه آزارت بدن

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته
دختر دلم کباب شد   الهی بمیرم برات😭ایشالا خود خدا بهت کمک کنه عزیزم💙😭😞

عزیز دلم ممنونم

الان حال دلم خوبه آخرین تاپیکامو بخونی میفهمی

خوشحالم بهش فرصت دادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فداااای محبتت عزیز دلم ب خدا الان وقتی خوندم ناخداگاه شروع کردم اشک بریزم😞💙💙

ببخشید ناراحتت کردم من الان خوشحالم و زندگی خوبی دارم

امیدوارم توهم دلت شاد بشه

مرسی برام پیام گزاشتی

ببخشید ناراحتت کردم من الان خوشحالم و زندگی خوبی دارم امیدوارم توهم دلت شاد بشه مرسی برام پیام گزا ...

ن بابا من همیشه سر هر ویز کوچیکی اخساسی بازی در میارم ت خودتو ناراحت نکن عزیزم

ایشالا همیشه حال دلت خوب باشه و از هرچیزی ک میخوای خدا بهترینشو بهت بده💙💙

با این حرفت موافق نیستم خیلیا قبل از ازدواجم روابطی داشتن اما به ازدواجشون متعهد موندن  راستش ...

رابطه بدون تعهد لذتش قابل مقایسه با رابطه ای که یه جای دیگه تعهد داری نیست ولی موافقم که بار دیگه خطا کنه شما رو از دست میده، ان شاالله سرش به سنگ خورده باشه

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
سلام عزیزم این دادخواست طلاق که میگی رو باید چجوری تهیه کنم از کلانتری دادگا کجا ؟

میشه این تاپیکمم بخونی لطفا

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5257367/اگه-نمیتونین-طلاق-بگیرین-قبح-کار-همسرتونو-نریزین?postId=160775923

من نمیتوونم مثل شما اینقد با حوصله صبور باشم...۴ماهه میگذره ولی هنوزم گریه هام کم نشده

من ۵ ماهه که میگذره ولی همسرم خیلی عوض شده هروقت حس بد میاد سراغم میگم من یه سال فرصت دادم هروقت بخوام میتونم جداشم اونه که بعد از من زندگیش تباه میشه الان فقط لذت ببرم از زندگی

کتاب تئوریانتخاب و ازدواج بدون شکست خیلی بهم کرد