2777
2789
عنوان

اگه نمیتونین طلاق بگیرین قبح کار همسرتونو نریزین

| مشاهده متن کامل بحث + 2625 بازدید | 28 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام فرزانه جان خوبي عزيزم ؟؟ 

ببخشيد من يه سوال داشتم و اونم اينه كه من همه شرايط شما رو داشتم و بعد همسرم بهتر شده فقط تو يك چيز درست نشده و اونم رابطه جنسيه قبل از خيانتش و زايمان من ما خيلي رابطه جنسي مون خوب بود عالي ولي بعد من جريان خيانت ديگه تنها چيزي كه درست نشده همينه يعني شده كه ما يك هفته رابطه نداشته باشيم در صورتي كه قبلا اگه فقط يكم لباسم باز بود سريع خودش بيشتر خودش خواهان بود ولي تا الان ميلي نداره و اين من رو سردر گم ميكنه كه هنوز پشيمون نيست و ميل به خيانت داره 

ميشه لطفا راهنماييم كني ؟؟

حاجتي سخت دارم خدايا فقط تو ميتوني توكلم به توست 🤲🏻

استارتر شما چقد پخته رفتار کردی.

واقعا آفرین داری.

من هربار که خیانت شوهرمو فهمیدم در حد سکته رفتم.یعنی یه درد و مرضایی گرفتم که نگو.هیچوقتم نتوستم با آرامش حل کنم .همیشع داد و بیداد و بی آبرویی کردم.

حالا شوهرم وقیح نشده ها اما اون زنه دیگه ترسی از من نداره.و مطمئنم برای انتقام از من دوباره با شوهرم رابطه رو شرو میکنه.

کاش منم مثل شما آرامش. داشتم و همه چیزو با حوصله خل میکردم.

عجول بودن من همیشع کارو خراب کرده.

اما من نمیتونم شوهرمو ببخشم  یادم میفته چقد باهم عاشقانه رفتار میکردن آتیش میگیرم.

شوهر من مُرده💛💛💛این بار اولی نبود،که توی قلب من میمرد ،اون با نگاهای عجیب کفر منو درمیاورد،هرز میپرید من کشتمش،در فکر کشتن کشتمش،من اون بد لعنتی رو در عشق و نفرت کشتمش،👈شوهرم تو قلب من مرده یعنی خودم کشتمش،امیدوارم خیلی زود واقعا بمیره👉من خیلی آرزو ها داشتم ارزوی داشتن یه زندگی آروم یه خانواده خوشبخت اینکه تو خونمون باهم پشت به پشت با مشکلات روبرو بشیم.آرزوی شنیدن جمله نگران نباش تا ته دنیا باهاتم‌😔آرزوی داشتن دوتا بچه یکی دختر یکی پسر که تو خونمون همیشع صدای خندشون باشه.وقتی شوهرم از سر کار میومد باخنده بریم استقبالش .صدای خوشیمون به آسمون برسه.اما نشد....شوهرم دلش بامن نبود...وقتی من با گریه تو بغلش میگفتم عاشقم باش...اونو تو بغلش میگرفت و میگف بدون تو میمیرم تو عشق منی😢😢😢...وقتی واسه آیندمون خیالپردازی میکردم اونم تو فکر این بود چجوری میتونه اونو دیوونه خودش بکنه ....حالا من موندم و آرزوهایی که شاید دیگه نشه بهشون رسید.منم یه زن جوون با آرزوی یه زندگی معمولی............
استارتر شما چقد پخته رفتار کردی. واقعا آفرین داری. من هربار که خیانت شوهرمو فهمیدم در حد سکته رفتم ...

عزیز دلم حق داشتی خودتو سرزنش نکن

منم یه دوستی کنارم بود که راه و چاه نشونم داد بعدم مشاور والا هرکسی خیانت میبینه تا مرز جنون میره

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته
حتما

سلام عزیزم 

لطفا درخواست دوستی مو قبول کن 

کار واجب دارم باهات 🙏🙏🙏🤕

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
حتما

عزیزم لطفا درخواست دوستی مو قبول کن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕