2777
2789

ی تاپیک دیگه زدم نیومدین..الان ۴ ماهه خونه ی مادربزرگم نرفتیم ۲ ماه ک برای کرونا نرفتیم یکی دو ماه قبل کرونام ک کار و مشکلات و مهمون وقت نکردیم مامان بزرگمم بیماری قلبی داره و متاسفانه اصلااا برای کرونا رعایت نمیکنن هرروزم زنگ میزنه گله و گریه ک چرا نمیاین پیشم مامانمم امروز زد زیر گریه گفت دیگه نمیتونم ناراحتی مادرمو ببینم میگه بریم یکی دوروز بمونیم بعد بیایم چیکار کنم ؟😭خیلی میترسم چون داییام و خاله هام و زنداییام و بچه های داییم اصلا رعایت نمیکنن همشونم خونه هاشون پیش همه😭 

ی صلوات برای خوشبختیم میفرستین..

شما برین با ماسک اتفاقی نمی یوفته 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4331397/حس-ششم?postId=135756065

این مطلب اصلا تبلیغ چیزی یا کسی نیست تنها داستانی کوتاه از زندگی منه .من 31 سال عمرمه تقریبا روز خوش ندیدم یعنی دیدم اما همیشه از خودم متنفر بودم بقیه رو خوب می دیدم خودم رو داغون می دیدم همیشه همه از من بالاتر بودن همیشه افسردگی کامل داشتم هزاران هزار کتاب هم خوندم اما تاثیر نداشت روان پزشک رفتم اونم چند بار کمکی نکرد باهاشون صحبت می کردم می فهمیدم من خوبم تا اونا همشون مشکل دارن و وانمود می کنن ندارن . زندگی من شده بود روز و شب یه بار خیلی سنگین  از فشار و درد رو همراه خودم کشیدن تا با روش آلفا آشنا شدم اوایل خیلی خوب بود اما یه مدت زیاد که انجام دادم احساس کردم پرت شدم بیرون  .چون طولانی بود بقیه ش در لینک موجود در صحفه خصوصی منه 
شما برین با ماسک اتفاقی نمی یوفته  https://www.ninisite.com/discussion/topic/4331397/حس-ششم?p ...

خب اخه رعایت نمیکنن ممکنه روبوسیم کنم بعد خاله هام میان جفت ادم میشینن 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اینقدر از کرونا نترسید.

ما که کلن رفت و آمد داریم.

همه جا میریم و میایم‌

قرار نیست زندگی ساقط بشه.

تا شقایق هست زندگی باید کرد.

عیدی همه جا رفتیم.

کلی دکتر و آزمایشگاهم رفتم

کلی هم پاساژ گردی کردیم.

حتی مسافرتم رفتیم و میریم

اینقدر از کرونا نترسید. ما که کلن رفت و آمد داریم. همه جا میریم و میایم‌ قرار نیست زندگی ساقط بشه ...

🤔🤔🤔🤔🤔  

خدایا شکرت کمکم کن همه چی درست بشه باردار نیستم تیکر تولد دوسالگی پسرمه 
اینقدر از کرونا نترسید. ما که کلن رفت و آمد داریم. همه جا میریم و میایم‌ قرار نیست زندگی ساقط بشه ...

خب ما عید هیجا نرفتیم هیچکسم نیومد والی الان دیگه مجبوریم بریم شمام بیشتر مواظب باشین 

خب اخه رعایت نمیکنن ممکنه روبوسیم کنم بعد خاله هام میان جفت ادم میشینن 

نکنین بگین نمی تونم دیروز یه دعوا شدید شد بخاطره اینکه گفته بودن برو دستت رو بشور فرد مورد نظرم عصبانی شد گفت نمی کنم و رفت خونه خودشون من رفتم با کلی خواهش برش گردوندم خونه ما مهمون بودن 

این مطلب اصلا تبلیغ چیزی یا کسی نیست تنها داستانی کوتاه از زندگی منه .من 31 سال عمرمه تقریبا روز خوش ندیدم یعنی دیدم اما همیشه از خودم متنفر بودم بقیه رو خوب می دیدم خودم رو داغون می دیدم همیشه همه از من بالاتر بودن همیشه افسردگی کامل داشتم هزاران هزار کتاب هم خوندم اما تاثیر نداشت روان پزشک رفتم اونم چند بار کمکی نکرد باهاشون صحبت می کردم می فهمیدم من خوبم تا اونا همشون مشکل دارن و وانمود می کنن ندارن . زندگی من شده بود روز و شب یه بار خیلی سنگین  از فشار و درد رو همراه خودم کشیدن تا با روش آلفا آشنا شدم اوایل خیلی خوب بود اما یه مدت زیاد که انجام دادم احساس کردم پرت شدم بیرون  .چون طولانی بود بقیه ش در لینک موجود در صحفه خصوصی منه 

من ک سرکار میرفتم 😞

زمانش که برسد خواسته هایت داشته هایت شده اند و ارزوهایت بخشی از زندگیت😍
نکنین بگین نمی تونم دیروز یه دعوا شدید شد بخاطره اینکه گفته بودن برو دستت رو بشور فرد مورد نظرم عصبا ...

وای عزیزم چقد بد بعضیا خودشون باید این چیزا رو درک کنن متاسفانه خیلیا درک نمیکنن مادر بزرگ من باهامون قهر کرده ما میگیم بخاطر سلامتی خودت نمیایم میگه میخواین ک نیاین بهونتونه ولی خدا شاهده ماهی ۲ یا ۳ بار میرفتیم بهش سرمیزدیم این چندوقت کارو کرونا مهلت نداد 

نکنین بگین نمی تونم دیروز یه دعوا شدید شد بخاطره اینکه گفته بودن برو دستت رو بشور فرد مورد نظرم عصبا ...

عزیزراجب این روش آلفابرام بیشتر توضیح میدی؟

چطوری به خودتون اجازه میدید به راحتی به ادمها متلک بندازید. روش زندگی ام به خودم مربوطه

به خاطر شجاعتتون تبریک گفتم عزیزم 

مدیونی فکر کنی چون از 1 اسفند به خاطر انسان های شجاعی مثل شما پدر و مادر پیرم و دوتا بچه هام تو قرنطینه ایم و داریم دق میکنیم به خاطر استرسی که بره ریه مریض پدرم و دیابت مادرم داریم 

و تبریک به خاطر اینکه بقیه رو هم دعوت به شجاع بودن میکنی 

آفرین قوی، شجاع 

به خاطر شجاعتتون تبریک گفتم عزیزم  مدیونی فکر کنی چون از 1 اسفند به خاطر انسان های شجاعی مثل ش ...

خانم محترم مشکلات خانوادت به خودتون مربوط میشه.اینکه ما انسانهای سالم و قوی هستیم حسادت نکنید.

مگه ما اولین یا آخرین نفرهایی هستیم ک قرنطینه نشدیم

تلوزیون نگاه کن 

ببین