2777
2789
عنوان

تازگیا

53 بازدید | 7 پست

تازگیا تو نی نی سایت چقدر دروغگو زیادشده طرف میکشونه همرو تا ۱۲ صفحه میفهمیم دروغ و داستان سرهم میکرده

واقعا به چی میخوان برسن 

الان تاپیکشونپربازدید بشه جایزه میدن؟

🤷‍♀️🤷‍♀️

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

آره اون روز یه دختربچه تاپیک زده که وااااای  نه خودم نه مامانم گوشی هوشمند داره نه بابام،من چجوری با شاد درس بخونم

بعد بهش گفتم اگر ندارید چجوری اومدید نی‌نی‌سایت

موقع رفتن به من گفت:"فرزانه سوریه که میرم بهت زنگ بزنم،بقیه هم هستن،چطوری بگم دوستت دارم؟بقیه که می‌شنَوَن من از خجالت آب میشم بگم دوستت دارم."     به حمید گفتم:"پشت گوشی بگو یادت باشه!من منظورت رو می‌فهمم!قرار گذاشتیم به جای دوستت دارم پشت گوشی بگوید یادت باشه!                                            خوشش آمده بود،پله‌ها را می‌رفت پایین بلندبلند میگفت:"فرزانه یادت باشه!"                                        من هم لبخند می‌زدم و می‌گفتم:"یادم هست!یادم هست!".......                                                           🌺برشی از کتاب"یادت باشد" خاطرات شهید مدافع حرم،حمید سیاهکالی مرادی به روایت همسر شهید....    🌹شهادت اتفاقی نیست🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا چرا دروغ میگن اخه اینجا سایته مجازیه کسی طرف رو نمیشناسه چرا باید دروغ بگن خیلی متنفرم 

در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است. ولی آیا اگر به سمت آن شی بی ارزش نمیرفتم واقعا میفهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...؟

ببین کسی که دروغ میگه بالاخره یه جا سوتی میده دقیقا من به همین دلیل نه تو دنیای واقعی نه تو دنیای مجازی دروغ نمیگم چون دروغ یه جوریه هی باید بهش شاخ و برگ بدی و بزرگتر میشه آخرشم طرفو رسوا میکنه. 

💙از آنِ خودت باش که ارزنده ترینی💙
ببین کسی که دروغ میگه بالاخره یه جا سوتی میده دقیقا من به همین دلیل نه تو دنیای واقعی نه تو دنیای مج ...

والا بعضیاشون یه داستانایی سرهم میکنن که صد تا رما نویسم قشنگ تر میشه اصلا انگار این دروغ رفته به عمق جونشون

والا بعضیاشون یه داستانایی سرهم میکنن که صد تا رما نویسم قشنگ تر میشه اصلا انگار این دروغ رفته ...

ببین من خودم اینجا وقتی درد و دل کردم گفتم بهم دست درازی شده هیچکی باور نمیکرد بهم تهمت دروغگوئی زدن ولی ما داریم تو دنیای پیچیده ای زندگی میکنیم دنیایی که هر روز اتفاقات عجیب توش میوفته من یه چیزهایی تو اطرافم دیدم که اگه اینجا بگم هیچکی باورش نمیشه چون خودشون ندیدن ولی نباید آنقدر راحت بگیم دروغ میگن چون ماه پشت ابر نمیمونه لو میرن. 

💙از آنِ خودت باش که ارزنده ترینی💙
واقعا چرا دروغ میگن اخه اینجا سایته مجازیه کسی طرف رو نمیشناسه چرا باید دروغ بگن خیلی متنفرم 

بخاطر اینک پر بازدید بشه دیگه من دو تا تاپیک گذاشتم سوال مهم داشتم هیچکس جوابمو نداد حالا کافیه یه مثله خاله زنکی بزاری ب دروغ عنوانشم بذاری کتک از خواهرشوهر یا شوهرم منو زد همچین پر بازدید میشه ک میترکه طرفم راهشویاد گرفته دروغ مینویسه پر بازدید میشه