2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

204 بازدید | 19 پست

هرچی خصلت خوب بچه داره ب خودشون نسبت میدن.   هرچی بد میگه این ب کی رفته. 

فک کنم روش بشه میگه ب تو و خانوادت رفته..... 

اونروزی میگه بچه های من اصلا شلوغ نبودن. گفتم اتفاقا مامان منم همینو میگه.. 

چپ نگام کرد گفت پس ب کی رفته.  

اونروزی شوهرم از بیرون اومد گفت شوهر خاله عکس رهامو دید گفت ب خانومت رفته.   گفت نه بابا... با یه خنده بدی.

شاید بگین این چیزی نیس.... اما خیلیییی این رفتار تکرار شده.... دوسه بار خواستم بگم امیدوارم اخلاقش ب شماها نره. خخخخ

ول کن بابا اتفاقا شاید شبیه تو هست حسودی میکنن البته درکت میکنم وقتی ی حرفی رو چندبار بگن ادم کلافه میشه...سعی کن اصلا از بچت جلوشون حرف نزنی از اخلاقش از رفتارش از قیافش ک اونا بهوان به خودشون بچسبونن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جواب مادرشوهرمودادم

پسرم مهربونه گفت به مارفته به بچه هامون 

منم گفتم وای نه بچه های شماهمه تخس ونچسبن کلاسمتای مابچه هامهربون وخونگرمن دیدین که چقدرگرم میگیرن؟

دهنش وبست زیادرواعصابم بود

🍃🌺اللّهُمَّ صَلِّ علی مُحَمَّدوآلِ مُحَمَّدوَعَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃
من جواب مادرشوهرمودادم پسرم مهربونه گفت به مارفته به بچه هامون  منم گفتم وای نه بچه های شماهم ...

والااااااا. والسلام. هر چقددددر خانومی میکنی جواب نمیدی فکر میکنن زبون نداری. منم دیگه یه مدته مستقیم جواب میدم

من جواب مادرشوهرمودادم پسرم مهربونه گفت به مارفته به بچه هامون  منم گفتم وای نه بچه های شماهم ...

من اگه جواب بدم شوهرم ناراحت میشه😢

برای همین فقط سعی میکنم رفت و آمد رو کمتر کنم

همش زنگ میزنه میگه چرا نمیاین 

بجای اینکه یکم رفتارش عوض کنه

یکبار به شوخی بگو رسمش همینه هر طرف میگن خوبیاش به ما رفته بدیاش به طرف مقابل. 

موهاش کم شده ما خانوادگی پر هستیم. اما هیچ وقت نمیگم موهاش ب شما رفته... اصلا اخلاقم اونجوری نیس... بچمه اقد عاشقشم ک شیطونیش و قیافش و عاشقانه میپرستم

ول کن بابا همه مادرشوهر ا همینن😁پسر من تپلی و سفید برفی ماشالا مادرشوهرم یکسره می‌گفت به باباش رفته 🙄همه میگن کپ منه 😁 تمام خاندانشون سبزه تیره هستند و صورت کشیده . فکر کن. چیزای دیگه هم جای خود. بهترین کار سکوت بی محلی است .

موهاش کم شده ما خانوادگی پر هستیم. اما هیچ وقت نمیگم موهاش ب شما رفته... اصلا اخلاقم اونجوری نیس... ...

هر بچه ای برای پدر و مادر عزیزترینه با همه شرایطش. اطرافیان با حرفهای صد من یه غازشون دل آدمو میشکونن فقط که اونم دوبار جواب بدی بار سوم یاد میگیرن دقت کنن

ول کن بابا همه مادرشوهر ا همینن😁پسر من تپلی و سفید برفی ماشالا مادرشوهرم یکسره می‌گفت به باباش رفته ...

اصلا دوس ندارم جوابشو بدم. اما خیلی میگه

هر بچه ای برای پدر و مادر عزیزترینه با همه شرایطش. اطرافیان با حرفهای صد من یه غازشون دل آدمو میشکون ...

با یه لحنی گفت نه بابا.... ک واقعا دلم شکست.منو زشت میدونه کلا. 

یادمه میگفت ارایشگره میخواسته ابروهای منو مث تو برداره.... گفتم نه نه من اصلا اونجوری دوس ندارم.

جالب ایجاس ک ابروهاش باریکه اصلا نمیتونه پهن برداره مث من.... فک کن تو

با یه لحنی گفت نه بابا.... ک واقعا دلم شکست.منو زشت میدونه کلا.  یادمه میگفت ارایشگره میخواسته ...

ببین دوبار مستقیم جوابشو بده البته با لحن تند نه. مثلاً همینو بگو واااااا مامان جون چجوری میخواست ابروهای نازک شما رو مثل ابروهای پرپشت من دربیاره بزار ساکت بشه. میگم دیگه کلا اینا رو تا جوابشونو ندی فکر میکنن زبون نداری. من پنج شیش سال هیچی جواب ندادم گفتم بزرگتره اشکال نداره بعد یهو در عرض یه شب یه آشوبی به پا کردم که مادرشوهرم زنگ زده بود به شوهرم گفته بود وای خدا زن تو دیووونست من دیگه هیچی پیشش نمی‌گم (البته میگه، ولی کمتر منم جواب میدم)