2777
2789
عنوان

تخمک گذاری

463 بازدید | 38 پست

سلام من دیروز سونوگرافی دادم دوتا فولیکول16و یه دونه 20 داشتم روز یازدهم سیکلم روز سیزدهم ک تخمک گذاریه هر سه تاش باهم باز میشن یا ساعت های مختلفی باز میشن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چه دارویی خوردین  آمپول هم زری واسه ازاد سازی

من چهار ماهه فولیک اسید روزی یکی ،ویتامین ای دو روزی یکی ،ویتامین دی ماهی یکی ،این ماه هم فرتیل اید و گل مغربی با یه شربت برا ایمن سازی بدنم بود اسمش یادم نیست صد تومن بود قیمتش میخوردم بقیه مکمل ها رو نخوردم چون فورتیل اید خودش کامله مکملش،کلومیفن دوز پنجاه هم ماه قبل خوردم ولی اقدام نداشتم برا تلنگر خوردم این ماه هم با دوز پنجاه خوردم قصد دارم اقدام کنم ،

من چهار ماهه فولیک اسید روزی یکی ،ویتامین ای دو روزی یکی ،ویتامین دی ماهی یکی ،این ماه هم فرتیل اید ...

ان شاءالله موفق باشی.

منم ویتامینها و خوردم سه ماهه ولی اقدامم داشتم نشد پیاز درمانی ماه پیش کردم اونم  هیچی رازیانه هم سه ماه دارم میخورم تا خدا چی بخاد 

ان شاءالله موفق باشی. منم ویتامینها و خوردم سه ماهه ولی اقدامم داشتم نشد پیاز درمانی ماه پیش کردم ا ...

ایشالا ک زودی گیرت بیاد من مشکلی ندارم فقط ب دکترم گفتم دوقلو میخوام دارو بهم دا با رژیم من دوتا بچه هم دارم😆