2777
2789
عنوان

سوتفاهم

116 بازدید | 9 پست

بچه ها من با یه آقایی از فامیل مادری صحبت کردم و من به اشتباه یه حرفی بهشون زدم که حالا بهتر بود نمیزدم و پشیمون شدم الان 

حالا میخوام یه جوری دوباره باهاش صحبت کنم و بهش بفهمونم که سوتفاهم براش پیش اومده و ازحرف من برداشت اشتباه کرده 

اما خودم دیگه نمیتونم بهشون پیام بدم و متاسفانه هیچ واسطه ای یا آشنایی هم وجود نداره که از طریق اونها بتونم بهشون پیامم رو برسونم و حتما هم باید باهاشون صحبت کنم 

به نظر شما چکار میتونم انجام بدم اخه این مساله خیلی ذهنمو درگیر کرده و ناراحتم کرده.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگه بخوای چیزی رو بهش بگی و حتما واسطه میخوای، من انجام میدم...

خیلی ممنونم از شما ولی واقعا به صورتی باشه که خودم بهش بگم خیلی بهتره اخه باید یه مساله ای رو بهش توضیح بدم

خیلی ممنونم از شما ولی واقعا به صورتی باشه که خودم بهش بگم خیلی بهتره اخه باید یه مساله ای رو بهش تو ...

پس بهتره که شما یه پیام بهش بدی و به همین وضوح بیان کنی که باید یه مساله رو برای شما توضیح بدم و یه زمان رو فیکس کنید. 

خب عزیزم بگو حرفت چی بوده تا بتونیم راهنماییت کنیم

ببخشید من خیلی نمیتونم حرفمو بازش کنم چون برمیگرده به یه مشکلی توی چند سال پیش ینی قضیش طولانیه 

اما اینو بدونین که یسری حرفا به اون اقا زدم که سوتفاهم ایجاد کرده براش حالا من نمیدونم چطوری این سوتفاهم رو حل کنم

ینی اینجوری بهتون بگم که خیلی بد باهاش صحبت کردم

پس بهتره که شما یه پیام بهش بدی و به همین وضوح بیان کنی که باید یه مساله رو برای شما توضیح بدم و یه ...

الان مشکلی که هست اینه که اخه انقدر از دست من ناراحتن که به احتمال زیاد جواب من رو هم نمیدن 

حتی من بعید میدونم که جواب آشنایی از طرف من رو هم بدن 

واقعا یه مقدار شرایطم بده 

من فکر نمیکردم اینطوری بشه 

الان مشکلی که هست اینه که اخه انقدر از دست من ناراحتن که به احتمال زیاد جواب من رو هم نمیدن  ح ...

هیچی بهتر از صداقت کلام و انتخاب واژه هایی که میخواین بیان کنید تاثیر گزار نیست.

اگه کلامتون قدرت و ویژگی های لازم رو  داشته باشه اون خود به خود مجاب میشه گوش کنه و بپذیره

2790
2778
2791
2779
2792