2777
2789
عنوان

کلید اسرار ( بیایید از کسانی که جواب ظلمشون رو گرفتن برامون بگید )

| مشاهده متن کامل بحث + 352539 بازدید | 2617 پست
نگار جان منم تو بارداری همین طور بودم
باور میکنی دقیقا شرایط تورو داشتم دقیقاااا با این تفاوت که مامانم هم کاری برام نمیکرد هم مریضه هم راهش دوره
اما مادر شوهرم یه استکان کمک من نمیشست
تا ماه نهم به بهونه دیدن سیسمونی کل زنای فامیلشونو دعوت کرد خونه من!!!!!!!!
اما دختر خودش نباید دست به سیاه و سفید بزنه وای اگه یه سردرد بگیرن خودشو میکشه
یه بار خواهرشوهرم سرماخورد یه هفته اومد خوابید یعنی جوری که انگار عمل کرده کم مونده بود لگن بیاره زیر پاش بذاره
خیلی بهم بی احترامی میکنه مخصوصا اگه دختراش هم باشن
خیلی
...
روزگاری رسیده است که به بعضی ها مدام باید گفت غلط کردم که شما اشتباه کردین!!!!!!
مامان کشمش جون الان نی نی گلت به دنیا اومده?
باور کن خیلی دلم شکسته از دستش به اندازه سر سوزنی تو این بارداریم به دردم نخورده گاهی وقتا میشه سه روزم این چندتا پله رو بالا نمیاد یه احوالی ازم بپرسه چه برسه به اینکه چیزی برام بیاره
فقط امیدم به خداست که یه معجزه بکنه فرجی بشه ما ازینجا بریم تا تابستون
منتظرم فقط ببینم خدا چجوری جوابشو میده تا یه ابی رو اتیش درونم ریخته بشه
خدایااااااا یه نگاه کن بهم دیگه طاقتم تموم شده
دختر نازنینم اوا جون به زندگی خوش اومدی خدا جونم شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خاله اریا بد جون این دیگه واسه خودش تک و دست اول بود

اون پسر عمو رسما دزدی کرده و تا گیر افتاده تو رو بهونه کرده وگرنه اگه فقط به هم زدن مجلس بود خوب به هم زد حالا میاورد مال مردم رو پس میداد

حروم خوررررر
CafeMom Tickers
واااااااااای نگار جون چطور دلش اومده این طوری باشه؟

خدا همه رو متوجه کارای زشتشون بکنه.از خدامیخام بهش یه جوری بفهمونه که چه اشتباهی میکنه.........

بسپار به خود خدا.

گروه آبی.وزن شروع 70/5 ........> 67/300..........65.........>62........>قد 157.وزن هدف 59.  
پریزاد جون دیگه سپردم به خدا ولی دلم میخواد به بدترین شکل ممکن جوابشونو بده طوری که دیگه نتونن بلند شن
وای که چقدر دلم میخواد بیست ساله دیگرو ببینم که اینا زندگیشون چجوریه
خدایا من به خودتم هزاربار گفتم از من توقع نداشته باش یه لیوان ابم دستشون بدم
سوگل عزیزم من تنها راهی که میدونم اینه که متنفر نباشی و با همه ی وجودت همه ی کارها رو بدی دست خدا اون خودش بلد چه جوری کارها رو درسته کنه

برات دعا میکنم عزیزم اگر قابل باشم
 خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 
سوگل جون منم از ته قلبم برات دعا میکنم ابجی که راحت بشی
عزیزم اگه میتونی یه نذر بکن به نیت اینکه ازین وضعیت خلاص بشی سریع انجام بده تا بعد از اینکه نذرت ادا شد فرجی بشه و مشکلت حل بشه حتما لازم نیس نذر مالی باشه میتونه قران خوندن یا نماز امام زمان یا فاطمه زهرا باشه
انشالا که مشکلت حل بشه
منو برادرم تو یه ساختمون باهم میشینیم اوناخیلی منواذیت میکنن زورمیگن چندین باردلموشکستن احساس خوبی نسبت به ماندارن زنداداشم الان برادرش صاحب فرزند شده که برای دیدنش رفته بودن خونشون ولی افسوس که زنداداشه راشون نداده واینجاست که میگن چوب خداصدانداره ولی من هیچوقت نفرینش نکردم ......
الحمدلله رب العالمین ...
وای چه جالب بود
من خیلی خوندم
آره منم شنیدم دعای علقه خیلی کارسازه و حسابی حال طرفو میگیره
دعای علقه معنی اش پر از نفرینه
خیلی جالب بود بچه ها
خدا خیرتان بده اینا را مینویسید به درد بقیه هم میخوره
ثوابش را اون دنیا میبینید به خدا
این چنین تاپیک های مفیدی مثل مال شما واقعا بی اجر و پاداش نیست
انشااله خدا بلاها و چشم بد را از زندگیتون دور کنه و همیشه سالم و سلامت باشید
رو به رو شدن با تغییرات زندگی با ورود بچه http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=886322