2789
عنوان

درمونده شدم

96 بازدید | 12 پست

تاپیک اولمو بخونید لطفا 

امروز فهمیدم همون اقا پدرش راننده ماشین سنگینه   تریلی 

بهم گفت که هر وقت بخواد میره سر کار و یه کار میره 

۳ ماه میشینه تو خونه ( گفته خودشه) اخه مگه درامدش چقدر میشه 

اصلا دیگه نمی‌دونم چیکار کنم    نمی‌دونم به مادرم چجوری بگم به نظرتون عیب داره تا وقتی که یه نفر مناسبم پیدا شه باش دوست باشم؟.  چون اصلا نمی‌تونم باش کات کنم همش دلم پیششه

فقط میتونم م دیونه ای 

چرا برا خودت سختش میکنی الان دل بکنی بره بهتره ک تا فردا با ی بچه تو بغل بزاره بره

( میشه برا سلامتی فندوقم صلوات بفرستی) نی نی خوشگلم مامان جان تو بهترین سوپرایز زندگیم بودی وقتی تو اوج نا امیدی وارد زندگیم شدی نفس مامان انشالله سالم و سلامت ب دنیا بیایی اینو بدون مامانی خیلی دوستت داره 
فقط میتونم م دیونه ای  گرا برا خودت سختش میکنی الان دل بکنی بره بهتره ک تا فردا با ی بچه ...

فقط می‌دونم اینقدر وابستش شدم که با اینهمه هم نمی‌تونم ولش کنم     اصلا فکر کردن بهش هم سخته.   راه حلی برام ندارین؟ چجوری دل بکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازش خوشت میاد پس به دلت نه نگو ولی برا ازدواج ی کیس مناسب تر انتخاب کن

به نظرتون بیشعوری نیست اینکار ؟ حس می‌کنم یجور سو استفاده میشه ازش.  از طرفی واقعا دوسش دارم

این یه جور سو‌استفاده کردنه ،اگه نمیخوایی باهاش ازدواج کنی کات کن بزار بنده خدا بره پی‌زندگیش وبایکی دیگه ازدواج کنه ،میخوایی بدبخت رو الاف خودت بکنی بعد قالش بزاری ،

این یه جور سو‌استفاده کردنه ،اگه نمیخوایی باهاش ازدواج کنی کات کن بزار بنده خدا بره پی‌زندگیش وبایکی ...

من چند بار راجب اینکه شرایط مالیش اصلا با خانوادم جور نیست باهاش حرف زدم 

گفت براش مهم نیست تلاششو می‌کنه که بشه و یجورایی میگه تا جایی که میشه بزار تو زندگیت بمونم

چرا هم بیچاررو میخوای اذیت کنی هم خودت رو هرچی بیشتر باهاش باشی بیشتر وابسته هم میشید ولش کن هرچه زو ...

دست خودم نیست هی کات می‌کنم ۲ روز بعدش پشیمون می‌شم برمی‌گردم

من چند بار راجب اینکه شرایط مالیش اصلا با خانوادم جور نیست باهاش حرف زدم  گفت براش مهم نیست تل ...

بهانه تراشی نکن ،اگه میخوایی باهاش ازدواج کنی یک کلام بگو اره بهش اگه نمیخوایی بگو نه کات کن ،بزار به فکر یکی دیگه باشه سر راهشو نگیر 

به نظرتون بیشعوری نیست اینکار ؟ حس می‌کنم یجور سو استفاده میشه ازش.  از طرفی واقعا دوسش دارم

الان که این روش پر طرفداریه 

حالا اگه دوسش داری باید شغلشو و ایرادهاشو همراه خوبیهاش ی جا دوست داشته باشی و ازدواج کنی .

ولی شما دارین سبک سنگین میکنید پس کلمه واقعا دوسش دارم اینجا کاربردی نداره!