2789
عنوان

زایمان طبیعی

695 بازدید | 23 پست

سلام دوستان

من هفته ۳۱ بارداری ام و زایمانم نزدیکه،چون بیمارستان دولتی میخوام برم طبیعی باید باشه اما خیلی نگرانم نه بخاطر دردی که داره ترس ازین دارم که موقع زایمان اکسیژن به بچه نرسه یا مشکلات دیگه ،لطفا یکم راهنماییم میکنید که ترسم طبیعیه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نترس موقع درد زایمان خدا خودش کمکت میکنه وتوانش رو میده بهت 

واینکه تا میتونی پیاده روی کن چون از ۳۷ هفته ب بعدهرلحظه امکان زایمان هست 

تا یمتونی تو خونه یکی دستاتو بگیره پنگوینی راه برو خیلی برای بچه خوبه 

روی صندلی برعکس بشین 

چیزای گرمیجات کمتر بخور ک بعدها بچه زردی نگیره ماه اخر ماست ودوغ و...زیاد بخور 

واینکه موقع زایمان خود بجه هم تلاش میکنه گاهی ک بیاد بیرون 

وهم اینکه نگران نباش چون تا بدنیا بیاد همزمان هی جک میکنن بچه رو ک اگه اوضاعش بد شد خدانکرده فوری میبرن سزارین

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
پنگوئنی چجوریه برای چی هس

پاهاتو ازهم باز بگیر گشاد راه برو😊😆اسم راه رفتنش همینه گوگل سرچ کنی میاره واست 

واینکه واسه پایین اومدن بچه و دهانه رحم خیلی خوبه

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
مرسی عزیزم از توصیه ها

😍خواهش میکنم انشالله ب سلامتی زایمان کنی هرچی راه بری زایمانت اسونتر میشه ساعت درد زایمان کمتر میشع ولی ماه اخر یک سر برو معاینه لگن ک مشخص شه میتونی طبیعی زایمان کنی یانه یه وقتی شاید لگنت کوچیک باشه و نشه اینو حتما باید بری .

اصلا استرس نداشته باش همون موقعه درد زایمان خدا خودش کمکت میکنه وهمینکه ب سلامتی بچتون بدنیا بیاد فقط یک ثانیه طول میکشه ک حتی یک درصد درد رو هم نداری یهو ازبین میرن دردات خیلی لحظه شیرینی هست و واقعا مثل یک معجزه می مونه من خودم حتی اینقدر تعجب کردم ک حتی یه لحظه شک کردم واقعا من یک دقیقه پیش اونقدر درد داشتم الان هیچی انگار ن انگار دردی بوده 😂دعا میکنم شما هم یه زایمان اسون و راحت داشته باشین 🙃😊