2777
2789
عنوان

رب خونگی

341 بازدید | 9 پست

طرز تهیه بگید قشنگگگگگ

تو نت سرچ کردم یکی نوشته بزار آفتاب دو روز یکی نوشته بجوشون 

الان کسایی که درست کردن و خوشگل شده و رنگ و طعمش خوبه 

بهم راهش رو بگید 

ممنون😊😊😊😊😊

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

ماریاقناد#  

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ماریاقناد#  

ماریا جان اگه رب خونگی قشگ هم میدونی برام بزار ممنون ازت

سارا(مامان_سه_ویرانگر)#  

بلاخره اسم خودم رو تونسم هشتک بزارم😂☺️😘😘😘😘

من خودم اینطوری درست کردم

هم رنگش خوبه هم مزه ش

گوجه هارو شستم و به چهار قسمت تقسیم کردم،بعدشم همشو چرخ کردم.

در یه قابلمه بزرگ توری بستم ،از توری ردشون کردم،بعدشم گذاشتم رو گاز .

برا من ۶ ساعت رو گاز بود ،آخرای پخت انوقت که آبش کشیده میشه شروع میکنه به پریدن،زیرشو کم کن تا نپره بیرون،هر از گاهی هم بزن که ته نگیره،آخراش نمک و یکم روغن بزن،بعد تمام

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
من خودم اینطوری درست کردم هم رنگش خوبه هم مزه ش گوجه هارو شستم و به چهار قسمت تقسیم کردم،بعدشم همش ...

منم دقیقا اینطوری درست میکنم هم رنگش عالی میشه هم طعمش،بدم میاد دو روز تو آفتاب باشه کپک میزنه ترش میکنه خراب میشه رنگ رب هم خوب در نمیاد

آرزوهایم را کنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است با دلم کنار بیاید...
من خودم اینطوری درست کردم هم رنگش خوبه هم مزه ش گوجه هارو شستم و به چهار قسمت تقسیم کردم،بعدشم همش ...

فقط من روغن نمیزنم،روغن برای چی خوبه؟

آرزوهایم را کنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است با دلم کنار بیاید...
فقط من روغن نمیزنم،روغن برای چی خوبه؟

نمیدونم مامانم گفت روغن بزن مزشو بهتر میکنه منم میزنم

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)