2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا بهمون رحم کنه بله 

مخاطبشو خدا میدونه کیه 👈👈نفرین بلد نیستم .. فقط دعامیکنم بشی اینی که الان منم (خدایا ب بزرگی و عزتت قسم وقتی میبخشم که بلایی که سرم اورد سرش بیاد و من ببینم) 

بیلمیرم

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...

نفرین اصلا چیز خوبی نیست

خودتونو کنترل کنید

خدا قهرش میگیره و آسیبش دو طرفه ست

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

من روانشناسى خوندم البته انصراف دادم و تموم نكردم

اما خيلى مطالعه دارم و طبق تحقيق ميتونم جواب بدم نه عزيزم اه گرفتنى نيست اما ادماى بد ذات از بدى ذات خودشون گرفتار مسيراى اشتباه ميشم و به اصطلاح چوب ستم و ظلمشون رو ميخورم 

من روانشناسى خوندم البته انصراف دادم و تموم نكردم اما خيلى مطالعه دارم و طبق تحقيق ميتونم جواب بدم ...

پس چی میشه که آدمی دقیقا و دقیقا مشکلی براش پیش میاد که کسی رو به خاطرش مسخره کرده دل کسی رو به همون دلیل شکسته

اتفاقاتی که خود شخص دخلی در به وجود آمدنش نداره