2777
2789
عنوان

رفلاکس نوزاد

42 بازدید | 8 پست

مامانا سلام 

پسر ۲۴ روزه من شدیدا رفلاکس داره دائم میپیچه به خودش امروز دکترش گفت قولنچه 

یکسری دارو هم داد و پرهیز غذایی و اینکه گفت گاهی شیر خشک بهش بدم شما تجربه دارین

برای سلامتی خودت و عزیزانت .....و من و عزیزانم.صلوات♥️🙏🕊️♥️🕊️

نمیدونم اخه اکثرا میگن شیرخشک ندین

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم   چونکه کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن تمام خیابان هاست  ....مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته  ..هر داغی روزی سرد میشود ولی پخته هیچ گاه خام نمیشود  

مال پسر من شدید نبود. ولی یه نکته هست رعایت کنی خوبه. محل خوابش رو شیب دار کن. دراز کشیده بهش شیر نده . میگن 30 درجه باید کج باشه. بعد هم بعد از شیر خوردن 10 دقیقه هم شده عمودی داشته باشش و اروم پشتش روبزن. یا شکمش رو رو زانوت بزار .ممکنه بالا بیاره ولی مهم نیست . یا میتونی 5 دقیقه حداکثر بزاری روی شکم باشه. اولش گریه میکنه ولی سریع ار وم میشه. غداهای نفاخ هم نخور

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال پسر من شدید نبود. ولی یه نکته هست رعایت کنی خوبه. محل خوابش رو شیب دار کن. دراز کشیده بهش شیر ند ...

خیلی خوب بود 

فقط تشک مخصوص بخرم ؟

خیلی خوب بود  فقط تشک مخصوص بخرم ؟

من گهواره که گرفتم تخته کفش رو شیب دادم. نمیدونم شرایط شما چطوره. مال پسر من به نسبت زود خوب  شد. الان خدا رو شکر 5 ماهشه ولی دیگه بالا نمیاره. 

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

[QUOTE=135733418]من گهواره که گرفتم تخته کفش رو شیب دادم. نمیدونم شرایط شما چطوره. مال پسر من به نسبت زود خوب  ش ...[/QUOTEخداروشکر 

واسه پسر من شدیده 

[QUOTE=135733418]من گهواره که گرفتم تخته کفش رو شیب دادم. نمیدونم شرایط شما چطوره. مال پسر من به نسب ...

رعایت کنی زودتر خوب میشه. اگر نکنی خیلی طول میکشه. دستگاه گوارششون کامل نیست هنوز

رعایت کنی زودتر خوب میشه. اگر نکنی خیلی طول میکشه. دستگاه گوارششون کامل نیست هنوز

چشم حتما

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792