2777
2789
عنوان

بیاین همگیی

54 بازدید | 8 پست

بچه هااا کتاب انسوی مرگ رو بخونید خیلی خیلییی قشنگ و تاثیر گذاره مخصوصا روایت دوم ک یه مرد از بلندی میوفته فوت میکنه و چیزایی رو میبینه خیلییی عالیه 

مثلا گفته رفتم به قبر برادرم رضا سربزنم ک چندسال پیش فوت کرده بود اصلا قبر اونجور ک فکر میکردم تنگ و تاریک نبود خیلیییی بزرگ بود داخل قبر 

نوشته بود هرچقد درجه مومنان بالاتر باشه قبرشون بزرگ تره ولی اونایی ک گناهکارن بسیار تنگ و تاریک 

یا گفته بود ملائکه اموات رو جابجا میکنن مثلا یه شخصی ک گناهکاره بعد اینکه میمیره  خانوادش میبرن نزدیک یه امام زاده ای دفنش میکنن اون رو جابجا میکنن و بجاش یه مومن رو میزارن من تاحالا نشنیده بودم اینارو 

یا کسی ک خیلیییی به جسمش وابسته هست وقتی دفنش میکنن روحش چون نمیتونه ازش دل بکنه  انقد اونجا بالا سر جسمش میشینه تا کامل شاهد تجزیه شدن جسمش بشه 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

ی جوری شدم

حالا ک اینا رو دیده ک بعد اومده تعریف کرده؟!

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ی جوری شدم حالا ک اینا رو دیده ک بعد اومده تعریف کرده؟!

این کتاب خیلیی بررسی شده تا اجازه دادن منتشر بشه 

مثلا گفته یه جا رفتم به پدر و مادرم سر بزنم (روحش)

دیدم پدرم نشسته داره رادیو درست میکنه مادرم داره از جلسع قرانی تعریف میکنه براش  این نویسنده ها رفتن عین حرفاشو از پدرو مادرش پرسیدن اونام گفتن دقیقا همین بود یا دکترارو میدیده ک چی میگن بالا سر جسمش رفتن پرسیدن دکترام تایید کردن حرفاشو  

یه مستند میده شبکه ۴  ، هر روز ساعت ۱۹ زندگی پس از زندگی کسایی رو میارن که مرگ رو تجربه کردن ...

من متاسفانه اونو نمیتونم ببینم ولی این کتابم خیلی خوبه نتونستم کتابشو بخرم تو کانال تلگرا.م کتاب صوتیش رو دارم  @Ansoyemargg

این کتاب خیلیی بررسی شده تا اجازه دادن منتشر بشه  مثلا گفته یه جا رفتم به پدر و مادرم سر ...

خب یعنی چی!؟روح اومده تعریف کرده!؟

واضح تر بگو

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
خب یعنی چی!؟روح اومده تعریف کرده!؟ واضح تر بگو

اره مهندس ساختمان اون اقا رفته سربزنه به کارگراش ک از  روی داربست میوفته روحش اونجا از بدنش جدا میشه و یه چیزایی رو میبینه  

خب یعنی چی!؟روح اومده تعریف کرده!؟ واضح تر بگو

اگه تلگرام داری برو این کانال سه نفر ک این اتفاق واسشون افتاده تعریف میکنن اولیش یه خانوم دوتای دیگش اقا 

@Ansoyemargg