zahra62115 مدیر عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 173 عنوان ازدواج | مشاهده متن کامل بحث + 8959 بازدید | 352 پست چرا من ازدواج نمیکنم یعنی قسمتم نیست توروخدا تو این شب و روزا برای منم دعا کنید تا منم این ماه به سهم دلم برسم خدایی خسته شدم از تنهایی😭😭😭 1399/02/18 | 02:21 88 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sareban عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 4143 خداخیرت بده ،اتفاقا منم چنددقیقه پیش میخواستم همین تاپیکو بزنم ولی خجالت کشیدم☹خدا هممونو عاقبت بخیر ... خجالت چرا ؟ ما اینجا همه با هم خواهریم مگه با خواهرت از این درد و دل ها نمی کنی ؟ دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی
سااااحل_سهیلی عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 1184 چون گود بای پارتیه جعفره🤗 💫《مَِیَِخَِوَِاَِمَِ دٍَُخَِتَِرَِخَِوَِبَِیَِ بَِشَِمَِ》✨ ████████████]99% 🌪《خَِطَِاَِ دَِرَِ اَِتَِصَِاَِلَِ بَِہَِ زَِنَِدَِگَِیَِ》👾
joliedame عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 10147 اولا كه ازدواج تو ايران يعني محدوديت زن از همه نظر اجازت دست ي مرده بدون هيچ حق و حقوقي ٧٠درصد از ... این ها برای افراد متعصبه من بندرت تو اطرفیانم استبداد تو زندگی مشترک دیدم کاش برا خودمم یه آدم حسابی بیاد خداااااا😊😊😊 Je serai bientôt une belle mariée aux cheveux courts بگو آمین😂😂😂
پاییزک_سابق عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 1609 تواین شبهها برا ما مجردها هم دعا کنید نشود فاش کسی آنچه میان من وتوست😜😋
delara_779 عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 1453 چله حدیث کساء خیلی خوبه عشق از همانجايى شروع شد كه حالمان به هيچ چيز خوش نشد الا دوست داشتنش... 🧡💛 پسرم منو بابایی عاشقتیم 😍 خیلی خوشحالم که خدا لایق دونسته و تو رو به ما داده. خدایا شکرت بابت هدیه قشنگی که به ما دادی 🙏🏻😍❤️
sareban عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 4143 من نامزد هستم و منم از این وضعیت خسته شدم عروسی هم نمیگیرم میرم سر خونه زندگیم منتظرم خریدهامون تموم بشه کرونا باعث شده از همه چی دست بکشیم دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی
سایه۷۴۴۴۴۴۴۴۴۴ عضویت: 1399/02/14 تعداد پست: 3008 هر چی چله و دعا و راز و نیاز هیچ انگار نه انگار هر چی سمت خدا میرم بیشتر پسم میزنه ب خدا اعتماد داشته باش سر فرصت ایشالله
arstar عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 9411 این ها برای افراد متعصبه من بندرت تو اطرفیانم استبداد تو زندگی مشترک دیدم کاش برا خودم ... عزيزم اتفاقا همسرمن متعصب نيست و اينارو ميگممجردي بهترهواقعا بهتره
mahyarad عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 1212 برای منم دعا کنید😔 خدایا این فخر مرا بس که خدایی چون تو دارم تو آن گونه ای که من دوست دارم پس مرا هم آن گونه گردان که تو دوست داری سپاس که من بنده توام و تو خدای منی❤️
لبو_لوچه عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 2426 بخاطر تنهایی میخوای ازدواج کنی سحر هستم ⚘تو زندگی به هر چی اهمیت بدی همون رشد میکنه و بهش میرسی ببین داری به چی خوراک میدی افکار منفی؟...ترس هات؟... یا رویاهات و هدفهات...
yaldajooon عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 5664 عزیزم هر کس یه گرفتاری دارهیکی دوست داره زودتر به عشقش برسه یکی مث من دو سال انتظار عروسی کشیده و الانم نمیشه عروسی بگیرم...همه گرفتار شدن😢😢😢😢
mina_ha78 عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 336 خجالت چرا ؟ ما اینجا همه با هم خواهریم مگه با خواهرت از این درد و دل ها نمی کنی ؟ هییی خواهر جونم برات بگه ،من هیجوقت کسیو نداشتم باهاش درد و دل کنم و راحت بهش حرفامو بگم ،دلیل اینکه دوست دارم ازدواج کنم هم همین تنهاییه 😔
بخاطردخترافریقا عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 5185 مرررسی از دعای خوبت بانو😘 خواهش میکنم عزیزم تنها کاری که از دستم برمیاد همین دعاس که مطمئنم خدا دعاهای در حق دیگران رو زود مستجاب میکنه کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫
پاییزک_سابق عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 1609 من نامزد هستم و منم از این وضعیت خسته شدم عروسی هم نمیگیرم میرم سر خونه زندگیم منتظرم خریدهامون تموم ... عزیزم انشاالله خوشبخت بشی🌺 نشود فاش کسی آنچه میان من وتوست😜😋