2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 8959 بازدید | 352 پست
خداخیرت بده ،اتفاقا منم چنددقیقه پیش میخواستم همین تاپیکو بزنم ولی خجالت کشیدم☹خدا هممونو عاقبت بخیر ...

خجالت چرا ؟ ما اینجا همه با هم خواهریم مگه با خواهرت از این درد و دل ها نمی کنی ؟ 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چون گود بای پارتیه جعفره🤗

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌💫《مَِیَِخَِوَِاَِمَِ دٍَُخَِتَِرَِخَِوَِبَِیَِ بَِشَِمَِ》✨ ████████████]99% 🌪《خَِطَِاَِ دَِرَِ اَِتَِصَِاَِلَِ بَِہَِ زَِنَِدَِگَِیَِ》👾
اولا كه ازدواج تو ايران يعني محدوديت زن از همه نظر اجازت دست ي مرده بدون هيچ حق و حقوقي ٧٠درصد از ...

این ها برای افراد متعصبه 

من بندرت تو اطرفیانم استبداد تو زندگی مشترک دیدم 

کاش برا خودمم یه آدم حسابی بیاد 

خداااااا😊😊😊

Je serai bientôt une belle mariée aux cheveux courts  بگو آمین😂😂😂

چله حدیث کساء خیلی خوبه

عشق از همانجايى شروع شد كه حالمان به هيچ چيز خوش نشد الا دوست داشتنش...  🧡💛 پسرم منو بابایی عاشقتیم 😍 خیلی خوشحالم که خدا لایق دونسته و تو رو به ما داده. خدایا شکرت بابت هدیه قشنگی که به ما دادی 🙏🏻😍❤️

من نامزد هستم و منم از این وضعیت خسته شدم عروسی هم نمیگیرم میرم سر خونه زندگیم منتظرم خریدهامون تموم بشه کرونا باعث شده از همه چی دست بکشیم 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

برای منم دعا کنید😔

خدایا این فخر مرا بس که خدایی چون تو دارم              تو آن گونه ای که من دوست دارم                              پس مرا هم آن گونه گردان که تو دوست داری              سپاس که من بنده توام و تو خدای منی❤️
خجالت چرا ؟ ما اینجا همه با هم خواهریم مگه با خواهرت از این درد و دل ها نمی کنی ؟ 

هییی خواهر جونم برات بگه ،من هیجوقت کسیو نداشتم باهاش درد و دل کنم و راحت بهش حرفامو بگم ،دلیل اینکه دوست دارم ازدواج کنم هم همین تنهاییه 😔

مرررسی از دعای خوبت بانو😘

خواهش میکنم عزیزم تنها کاری که از دستم برمیاد همین دعاس که مطمئنم خدا دعاهای در حق دیگران رو زود مستجاب میکنه 

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫