2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 8959 بازدید | 352 پست
هر چی چله و دعا و راز و نیاز هیچ انگار نه انگار  هر چی سمت خدا میرم بیشتر پسم میزنه

برای خدا نامه بنویس ویژگی هایی ک میخای همسرت داشته باشه رو بنویس با اعتقاد کامل خیلیا نتیجه گرفتن انشاالله تو هم میگیری 🌹

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 
زهرا جان منم مثل توام انقد تنهام  و دلم پره فقط میخوام برم امام رضا برم یجایی بشینم زار زار گری ...

ان شاءالله بحق ابروی فاطمه زهرا صالح ترین بخت قسمتت بشه عزیزدلم و خوشبخت و عاقبت بخیر بشی ❤❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ای گل گفتی من یکی اونقدر فامیلا بهم گیر دادن و متلک بارم کردن از هر مجلس فامیلی فراریمو کلا خونه فام ...

من خودم 62 ام از 18 سالگی ازدواج کردم باور کن از همون موقع خیییلی حواسم بود که با مجردا چطوری حرف بزنم که خدای نکرده کسی دلش نشکنه تا حالا هم از هیچ دختری نپرسیدم چرا ازدواج نکردی ولی یه بار یکی یه جوری جوابمو داد که دیدم خب هر کسی یه برداشتی داره نمیشه 

ادم نمبدونه چه جوری برخورد کنه

از خدا میخام ایشالا یه ادم خوش اخلاق نصیبت بشه بزودی😊😊😊

قیمت سقف گرون شده     

ساخت یک سقف توی این مملکت سخته 

انسانیت دین خاصی ندارد , همینکه در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم , دروغ نگویم , کلک نزنیم و دلی را نشکنیم , سوء استفاده نکنیم , حقی را نا حق نکنیم , یعنی انسانیم

ان شاءالله که همسر فهمیده و انسان قسمتتون بشه

هیچوقت به حرف متاهل ها گوش ندین که ازدواج نکن ما پشیمونیم‌.من قبل ازدواج خیلییی سختگیر بودم اما معتقد بودم این مسیر باید برم چون هیچ ادمی از فرداش خبرنداره پس باعقل انتخاب کن و توکل کن به خدا🙃❤

من بااینکه همسرم خیلی درک میکنه اما خانوادش نیش کنایه ای هستن که اونم چون یه شهر دیگه زندگی میکنن و دیر به دیر میبینمشون خداروشکرررر میکنم

درکل ازدواج خوب به آدم انگیزه میده مطمءن باش سن بالا و پایین نداره هرکسی یه تقدیری داره

الان یه سری میان میگن مجردی بهتر ما متاهل شدیم اِل شد! ازدواج نمیکردی

آخ گفتی. خیلی حرصم میگیره از این حرفاشون 😤مجردی بهتر بود چرا ازدواج کردین.😡👺👺👺

اسی جان ایشالا یه شوهر خوب و آقا نصیب شما بشه به زودی صلوات برات فرستادم🥰🥰🥰

ازدواج خیلی ام خوبه فقط ادم درست انتخاب کنی مشکل مالی ام خونه پدر هست فقط کمتر از متاهلی بهش اهمیت میدی

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم
آخ گفتی. خیلی حرصم میگیره از این حرفاشون 😤مجردی بهتر بود چرا ازدواج کردین.😡👺👺👺 اسی جان ایشالا ...

ممنون عزیزم بابت صلوات و دعاتون ان شاءالله حاجت رواشی بحق این ماه عزیز

ممنون عزیزم بابت صلوات و دعاتون ان شاءالله حاجت رواشی بحق این ماه عزیز

ممنون عزیزم 😘😘😘😍

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم
یجوری نمیگفتی چندسالته فکر کردم پنجاه سالته.دخترعمم ‌توسن ۳۴ازدواج کرد با ی مرد خوب  عجله نکن ...

حرف و نیش های مردم ادمو از زندگی سیر میکنه خیلی سخته خیلی😔😔