2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 8959 بازدید | 352 پست

اللهم صل علی فاطمه وابیها وامها وبعلها وبنیها  وسرالمستودع فیها بعددما احاط بهی علمک

💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هیچ چیزیو بزور از خدا نخواید 

ضربه پافشاری کردن رو دعا هام و خواسته هام خیلی بد دیدم

واسه هررررررچی تو زندگیتون فقط و فقط بگید خدایا هرچی که مصلحت میدونی برام رقم بزن.

بگو من فلان چیزو میخوام اما اگر مصلحت هست رقم بزن اگر نه بهترشو بهم بده .

او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن گریه میکنی...
اولا كه ازدواج تو ايران يعني محدوديت زن از همه نظر اجازت دست ي مرده بدون هيچ حق و حقوقي ٧٠درصد از ...

البته اگه تو مجردی آزاد باشی...بعضیا تو مجردی به قدری محدودیت دارن که بعد ازدواج مفهوم آزادی رو درک میکنن و به آرامش میرسن...

اولا كه ازدواج تو ايران يعني محدوديت زن از همه نظر اجازت دست ي مرده بدون هيچ حق و حقوقي ٧٠درصد از ...

بستگی به مردت داره عزیزم.همه مردا اینطور نیستن که آزادی زن رو بگیرن.تو آشنا هامون دیدم که میگم.

زهرا جان منم مثل توام انقد تنهام  و دلم پره فقط میخوام برم امام رضا برم یجایی بشینم زار زار گریه کنم خودمو خالی کنم، خیلی زجر کشیدم

ولی نگران نباش نوبت ماهم میرسه بسپریم دست خدا خودش قشنگ درست میکنه.

صبر+توکل به خدا+توسل به ائمه+ودراخرانجام دادن واجبات نماز اول وقت و...

همدیگرو دعاکنیم❤🤲

عزیزم اگر کیس مناسب گیرت بیاد محدود که نمیشی هیچ...

تازه امکان پیشرفتم داری

من خونه بابام سر  مانتو‌کوتاه پوشیدنم همش دعوا بود ولی الان راحت شدم😁

شوهر نی نی سایتی کیست؟به مردی گفته می شود که تا قبل از ازدواج مادرش رو بندرت می بیند و ارزشی برای حرفها و راهنمایهایش قائل نیست اما به یکباره بعد از ازدواج دوست دارد مادرش را هر روز ببیند و حرف،حرف او باشد‌ ،خواهرش را که تا قبل ازدواج اغلب اوقات با او در ستیز بود حالا دیگر او را مانند قدیسه ی می پرستد .گفته شده این موجود علاقه عجیبی به پسردار شدن دارد بطوری که محمدرضا پهلوی،علی دایی..آنقدر مانند او دنبال جانشین نیستند.تا کشفیات بعد بدرود .شما هم چیزی بولدی از شوهرای نی نی سایت توجهتون رو جلب کرد بگید تا اضاف کنم😂دوستان ازم خواستن که شورت قرمززز رو هم اضافه کنم😂

شرایط مملکت انقدر سخت و وحشتناک شده 

چطور یه جوون بخودش این اجازه رو بده بره در خونه مردم

برا یه حلقه کم کم ده میلیون باید تو دستت باشه 

وقتی متوسط حقوق ۳تومنه

خونه جور کردن‌رو نگم

شوهر نی نی سایتی کیست؟به مردی گفته می شود که تا قبل از ازدواج مادرش رو بندرت می بیند و ارزشی برای حرفها و راهنمایهایش قائل نیست اما به یکباره بعد از ازدواج دوست دارد مادرش را هر روز ببیند و حرف،حرف او باشد‌ ،خواهرش را که تا قبل ازدواج اغلب اوقات با او در ستیز بود حالا دیگر او را مانند قدیسه ی می پرستد .گفته شده این موجود علاقه عجیبی به پسردار شدن دارد بطوری که محمدرضا پهلوی،علی دایی..آنقدر مانند او دنبال جانشین نیستند.تا کشفیات بعد بدرود .شما هم چیزی بولدی از شوهرای نی نی سایت توجهتون رو جلب کرد بگید تا اضاف کنم😂دوستان ازم خواستن که شورت قرمززز رو هم اضافه کنم😂