2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 8959 بازدید | 352 پست
من فکنم بالاترم😁 اقا تروخدا دست هارو بیارید بالا چارتا دعا کنم امن یجیب بخونید

منم این دعارو دوس دارم.. حاجتم اینه با سلامتی زایمان کنم.. ناانصافا واس منم دعا کنید 😂😂😂

من گفتم بیاین برا هم دعا کنیم هیچکی نیومد اونوقت میخوان شوهر کنن مفت و مجانی

اقا به خدا من دارم دعا میکنم😁

واسه همه

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میمیرمممممممما

بازم هیب نداره میگیم شهید در راه شوهر شدی 

خدایا این فخر مرا بس که خدایی چون تو دارم              تو آن گونه ای که من دوست دارم                              پس مرا هم آن گونه گردان که تو دوست داری              سپاس که من بنده توام و تو خدای منی❤️
اقا به خدا من دارم دعا میکنم😁 واسه همه

نه اسم ها رو بگین سر نمازی چیزی یادمون باشه 

من اسم زهراست هر دعا کرد برای منم بگید

خدایا این فخر مرا بس که خدایی چون تو دارم              تو آن گونه ای که من دوست دارم                              پس مرا هم آن گونه گردان که تو دوست داری              سپاس که من بنده توام و تو خدای منی❤️
چ سنگدل    

قحطی بیداد میکنه خواهر

انشاالله به حق این شب های ماه رمضان خدا حاجت دل همه رو بده

انشاالله اونی که پول میخواد اون که سلامتی اون که بچه اون که خونه اون که شوهررررر  ☺️ خدایا مارو دست خالی برنگردون

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤
منو بیشتر دعا کن این ماه عروس نشم خودکشی میکنم 😐 

وا خواهر یکم بصبر خوبشو بگیر