2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 8959 بازدید | 352 پست
اقا بالاترین سن برای کیه

فکر کنم من بدبخت بیچاره ذلیل درمانده بی شوهر تنها بی اقا بالاسر بی نان اور😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دشششششمن

من فکنم بالاترم😁

اقا تروخدا دست هارو بیارید بالا چارتا دعا کنم امن یجیب بخونید

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤
خیلی کلی فشار رومه جسمی ن عصبی ک هس

عب نداره نوبتو رعایت کنید هیچی نمیشه

خدایا این فخر مرا بس که خدایی چون تو دارم              تو آن گونه ای که من دوست دارم                              پس مرا هم آن گونه گردان که تو دوست داری              سپاس که من بنده توام و تو خدای منی❤️
فکر کنم من بدبخت بیچاره ذلیل درمانده بی شوهر تنها بی اقا بالاسر بی نان اور😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 ...

چند مگه نه فکنم من بالاترم

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤
من فکنم بالاترم😁 اقا تروخدا دست هارو بیارید بالا چارتا دعا کنم امن یجیب بخونید

من گفتم بیاین برا هم دعا کنیم هیچکی نیومد اونوقت میخوان شوهر کنن مفت و مجانی

خدایا این فخر مرا بس که خدایی چون تو دارم              تو آن گونه ای که من دوست دارم                              پس مرا هم آن گونه گردان که تو دوست داری              سپاس که من بنده توام و تو خدای منی❤️

بابا خانم ها دعا کنید اون عقبیا... ته صف ؟! دعا کنید خانما