2777
2789

عزیزم من رشتم زمین شناسیه .عزیزم اگرم بیاد دیگه بیشتر از این ریشتر نمیاد.اگر بیاد پس لرزست.نگران نباش قرار نیست یه زلزله ی بزرگ بیاد.مطمئن باش.بهتر بود امشبو تو خونه نمیموندین ولی اگرم بیاد زلزله ی بزرگ نیست.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خرم اباد ظهر5ریشتر

عزیزدلم درکت میکنم منم پسرکوچیکمو باردار بودم که کرج زلزله اومد سال 96 خیلی بد بود دوبار هم اومد اونم شدید توکل کن به خدا و آروم باش عزیزم

در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جایی که از خوشیها حرف زده بودیم دو ردپا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی؟ خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم ؛در سختیها تو را به دوش میکشیدم!!!! خدایا عاشقتم تنهام نذار😍😍😍😍😍😍😍😍

ده تاصلوات نذرمیکنم برات عزیزم بخاب باارامش ان شاالله چیزی نمیشه دیگه نمیادخودتم دوتاایت الکرسی بخون قران همیشه بزاربالاسرت بخاب❤شبت بخیرخوشی

هرلحظه خدا را صدا بزن❤کشتی نوح را یک غیرحرفه ای ساخت اما کشتی تایتانیک راهزاران حرفه ای باخداباش❤تاهیچ طوفانی نتوانددرمقابلت قد علم کند
همه رفتن خونه نمیشه بیرون موند جایی نیس

ببین اینایی که بهت میگمو رعایت کن.اگر خدای نکرده زلزله اومد بیرون ندو نزدیک ستون بمون.توی جایی بخواب که چهار دیوارش بهم نزدیک باشه مثلا وسط حال نخواب که بزرگتره.تو اتاق بخواب نزدیک ستون.

نترس.دیگه نمیاد.اگرم بیاد با شدت کمتر و پس لرزست.دیگه ایران تا نهایتا 10 سال دیگه زلزله ی 7 ریشتر نداره.اینم که امروز اومده زلزله ی اصلی بوده دیگه بیشتر از پنج ریشتر نمیاد.