2777
2789
عنوان

کیاتوبشکه درخت انگورکاشتن

741 بازدید | 21 پست

سلام من میخام توبشکه درخت انگوربکارم جای باغچه ندارم آیااینکارشدنی هست رشدمیکنه میوه میده واینکه کسی بوده اینکاروکرده باشه نتیجش خوب بوده باشه ممنون اگه راهنمایی کنین

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه جور پرسیدی انگار که متداولی هست.حداقل بپرس کی تو بشکه درخت کاشته

آخه یک باغبان گفت انگورومیتونیم توبشکه بکاشیم

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  
کسی به فکرشم نمیرسه اینکارو کنه .

رسیده حتی تواینترنت هم گشتم گفتن میتونین

من تو تانک آب کاشتم

ولی چند ماه پیش هنوز بزرگ نشده که بگم

درخت البالو هم کاشتم

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@
من تو تانک آب کاشتم ولی چند ماه پیش هنوز بزرگ نشده که بگم درخت البالو هم کاشتم

چندلیتریه ینی هیچ تغیری نکرده توهمون تانک دوتاکاشتین

چندلیتریه ینی هیچ تغیری نکرده توهمون تانک دوتاکاشتین

هزار لیتری بود از وسط نصفش کردیم شد دوتا باغچه تغییر که کرده ولی خب هنوز کوچیکن چندسال طول میکشه که میوه بدن

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@
هزار لیتری بود از وسط نصفش کردیم شد دوتا باغچه تغییر که کرده ولی خب هنوز کوچیکن چندسال طول میکشه که ...

منم میخام سربشکه روبردارم بعددوتاانگوربادومیوه متفاوت توش بکارم باغبانه که میگفت میشه مشتری هم داشته که اینکاروکردن

منم میخام سربشکه روبردارم بعددوتاانگوربادومیوه متفاوت توش بکارم باغبانه که میگفت میشه مشتری هم داشته ...

تو یه بشکه که نمیشه این همه کاشت

باید ریشه بزرگ بشه این فضا واسشون کمه

حتی ب میوه دادنشم فکر کردی😥😥😥

‏یه جوری از خواهر شوهر مادرشوهر بد میگن انگار خانواده‌ی طرف جانیه و فقط این آقایی که با اینا ازدواج کرده سالم بوده و خانوم اومده نجاتش داده😏بعضی وقتا باید به همه بفهمونی که 
تو یه بشکه که نمیشه این همه کاشت باید ریشه بزرگ بشه این فضا واسشون کمه

به نظرت بشکه روازوسط نصف کنم برای هرکدومشون جداگانه کافیه