2821
2789
عنوان

دوستم برام....

153 بازدید | 20 پست

سلام

دوستم برام یه سایتی رو معرفی کرده اینم توضیحش هست 👇👇👇

یه سایتی  که با دیدن تبلیغ بدون معطلی میتونین ماهی 1000 تا 2000 دلار درامد داشته باشین!

روش کار به این شکله که از طریق لینکی که در انتها گذاشتم میری ثبت نام یا registeration میکنی!

بعد میری تو قسمت user area میزنی روی start watching payed ads

بعد میرسی به  اون سه رقمی که  تو کادر پایین وارد میکنی و اینتر میزنی. تمام بلافاصله 0.1 دلار میاد تو حسابت من تست کردم تو هر دقیقه یک دلار درمیاری اگه سرعتت هم بیشتر باشه بیشتر درمیاری.

شیوه پرداختشم بیتکوین و دیگر اپشناس

-حد اقل پرداختی 150 دلاره

با هر کلیک معادل 0.1 دلار یعنی با ده تا ببینی میشه یه دلار و به پول ایران میشه 15 16 تومن!

اینم لینک

https://lxemoney.xyz/96085438504816/

با استفاده از لینک ثبت نام کرده و دنبال کنید

گفت که اونی که بهش معرفی کرده گفته راسته

میگم شما اطلاع دارین ؟

گروه نارنجی   وزن اولیه66  وزن الان62   وزن هدف50

یکی به تومن حساب کنه چقد میشه😁

❤روز قدس ❤روزی است که باید به همه ابرقدرت ها هشدار بدهیم که اسلام دیگر تحت سیطره شما به واسطه عمّال خبیث شما، واقع نخواهد شد. روز قدس روز حیات اسلام است. باید مسلمین به هوش بیایند. باید بفهمند قدرتی را که مسلمین دارند».القدس لنا🌷

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اینی ک گفتی اصلا حسابی نداره از ما ک بخواد چیزی وهریز کنه به حسابمون که 😒😒😒 حالا یا پول یا بیت کو ...

شاید باید شماره بدی ولی اگه خالی کرد چی!

براسلامتی دخترم،همسرم و خودم یک صلوات بفرستین لطفا  
رفتم الان ۳ دلار دارم چیکار باید بکنم

فکر کنم باید تا 150 تا بزنی تا برداشت کنی من نمیدونم دقیق دوستم معرفی کرده هنوز دقیق اطلاع ندارم

گروه نارنجی   وزن اولیه66  وزن الان62   وزن هدف50
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792