2777
2789
عزیزم شماضدافتاب فقط موقع بیرون میزدین یاتوخونه هم میزدین بعد صورتتون راباآب خالی میشتین موقع استفاد ...

فقط بیرون میزدم. شب میزدم  صبح با آب حالی میشستم. آره تقریبا منافذ رو هم برده بود. اما اگ منظورت چاله ها و سوراخ های جوش هست نه رو اونا تاثیر نداره زیاد. اره ماسک نشاسته رو هم معرفی کردم. چون من دوسه سال پیش زدم اونم فقط یک بار. تموم شد دیگ نزدم. خب تو این دوسه سال باز ب پوست نرسی کدر تر میشه... مراقب نکنی...همیشه هم ک نمبشه لایه بردار زد. بايد بعد‌ش مراقبت کنی. یعنی جوش نزنی جوش بزنی خب باز لکش میفته و اینا. شما دکتر بهت داده؟ چون معمولا دکتر بده خودش همه توصیه های لازم رو میگه 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 
فقط بیرون میزدم. شب میزدم  صبح با آب حالی میشستم. آره تقریبا منافذ رو هم برده بود. اما اگ منظور ...

آره دکترداد ولی هیچی نگفت بهم

خداجونم کمک کن بتونم بهترین مامان باشم برای این پسرکوچولوی قشنگی که بهم دادی باتمام وجودم عاشقشم عاشقتم😍😍🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.