2777
2789
اتفاقا با ضد جوش اورین و ضد جوش آردن سیبوما  سوختش پوستم

پس شما به سالسیک اسید آلرژی دارین

همون سی گل رو بزنید با محاول کلیندامایسین ۱ درصد

و آبرسان پوست چرب لافارر

تنها گناه ما طمع بخشش تو بود...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تا یه تیوپش تموم شد استفاده کردم نه چه حساسیتی

منم لایه بردار استفاده میکردم ولی صورتم گر میگرفت وقتی هم بیرون میرفتم پوستم قرمز میشد نسخه اول استفاده میکردم پوستم بهتر میشد ولی به محض که کرم تمام میشد دوباره لکه ها بر میگشت  ینی بد استفاده از این کرم لکه برا شما برگشت نداشته؟

منم لایه بردار استفاده میکردم ولی صورتم گر میگرفت وقتی هم بیرون میرفتم پوستم قرمز میشد نسخه اول استف ...

من برا جای جوش استفاده کردم

لک نداشتم

وقتی لایه بردار استفاده میکنی حتما حتما باید ضدآفتاب بی رنگ بزنی

شما اگر دچار سوختگی شدید یک هفته فقط ژل آلویه ورا سیگل و پماد ویتامین آد و زینک اکساید ۲۰ درصد استفا ...

عزیز شما اطلاعاتتون در زمینه پوست خیلی خوبه

میشه به بنده درخواست دوستی بدین ،ازتون راهنمایی میخام گلم

آره عزیزم عالی بود 

پوستتون نازک نشد من برای لکه های بعد جوش استفاده میکنم تقریبایک ماه لکه هام کمرنگ شده به نظرتون به طورکانل ازبین میره؟ واینکه تاکی بایداستفاده کنم پوستم خراب نمیشه؟

واینکه ضدافتاب من فقط بیرون که میرم میزنم

خداجونم کمک کن بتونم بهترین مامان باشم برای این پسرکوچولوی قشنگی که بهم دادی باتمام وجودم عاشقشم عاشقتم😍😍🥰
پوستتون نازک نشد من برای لکه های بعد جوش استفاده میکنم تقریبایک ماه لکه هام کمرنگ شده به نظرتون به ط ...

نه اصلا نازک نشد. لکه ها کامل رفتن و شفاف شد. تا تموم شدن کرم استفاده کنید. ضدآفتاب هم یادتون نره 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 
نه اصلا نازک نشد. لکه ها کامل رفتن و شفاف شد. تا تموم شدن کرم استفاده کنید. ضدآفتاب هم یادتون نره&nb ...

عزیزم شماضدافتاب فقط موقع بیرون میزدین یاتوخونه هم میزدین بعد صورتتون راباآب خالی میشتین موقع استفاده ازناندل یا نه ؟

بعدببخشید ناندل روی منافذپوستتون یا سوراخ های بعد جوش تاثیری داشت

خداجونم کمک کن بتونم بهترین مامان باشم برای این پسرکوچولوی قشنگی که بهم دادی باتمام وجودم عاشقشم عاشقتم😍😍🥰
نه اصلا نازک نشد. لکه ها کامل رفتن و شفاف شد. تا تموم شدن کرم استفاده کنید. ضدآفتاب هم یادتون نره&nb ...

ببخشیداینومیگم شماتوتاپیکاتون ماسک معرفی کردین برای لک صورتتون مگه باناندل لکه هاتون برطرف نشد ؟