2777
2789
عنوان

کنکور حسابداری

6022 بازدید | 18 پست

سلام کسی اینجا کنکور حسابداری داده؟ درجه سختیش چقدره؟ من خیلی واسم مهمه که دانشگاه دولتی تهران قبول بشم ، بنظرتون حداقل روزی چقدر درس بخونم کافیه؟درسمم خوبه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من خیلی کم خوندم ولی رتبم خوب شد

چجوری عزیزم 

رتبت چند شد چه رشته ای

من کاربر قدیمی ام (از این جمله موهای تنم سیخ میشه 😖)کارم به جایی رسیده خودم واسه خودم درخواست دوستی میدم ولی نمیشه 😓❤😞
چجوری عزیزم  رتبت چند شد چه رشته ای

همین حسابداری ۳۰۰ 

من فقط درسایی ک توشون قوی بودمو خوندم 

درسایی هم ک میدونستم نمیفهمم رو اصلا نخوندم

ی نفر دیگه داره برا همچین چیزایی ک تونا دیده میگیری دعا میکنه.😊

خیلی از مشاورا میگن وقت و تمرکزتون رو بذارین رو درسایی ک بلد نیستین و مشکل دارین

ولی توی کنکور انقدر استرس ب ادم وارد میشه ک اگر سوالی رو فول نباشی نمیتونی درست جواب بدی

پس باید کاملا مسلط باشی به درس

برای همین اگر بخوای برای درسایی ک توشون ضعیفی وقت بذاری خیلی زمان میبره و شاید نتیجه خوبی نده

اما اون درسایی ک ب نظرتون توش قوی هستید رو تقویت کنید ک بتونید تستاش رو درست تر و درزمان کمتری بزنید

بعد از اون برید سراغ چیزایی ک بلد نیستین

همه دوستای من ازمون میرفتن و مدام میخوندن ولی من ب خودم اعتماد کردمو نتیجه بهتری نسبت ب اونا گرفتم...بالاخره هرکس خودشو بهتر میشناسه ک چطور میتونه موفق عمل کنع

همین حسابداری ۳۰۰  من فقط درسایی ک توشون قوی بودمو خوندم  درسایی هم ک میدونستم نمیفهمم ر ...

عزیزم شما از طریق فنی حرفه ای رفتی حسابداری؟ یا رشته ها نظری؟ آزمون کاردانی به کارشناسی دادین؟

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره
عزیزم شما از طریق فنی حرفه ای رفتی حسابداری؟ یا رشته ها نظری؟ آزمون کاردانی به کارشناسی دادین؟

بله از طریق فنی رفتم

نه ازمون کاردانی به کارشناسی نداشتیم شرط معدل بود

بله از طریق فنی رفتم نه ازمون کاردانی به کارشناسی نداشتیم شرط معدل بود

ممنونم

ببخشید ، چه دانشگاهی؟

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره