2821
2789
عنوان

اسپاينال

64 بازدید | 9 پست

اونايي كه تجربه اسپاينال دارن بگن چجوريه ؟ 

هيچ حسي نداره از كمر به پايين يعني وقتي بخيه هاي سزارين رو ميزنن هيچ حسي نداري؟ 

يا اينكه متوجه ميشي دارن چيكار ميكنن فقط درد نداري؟

❣️💗💗❣️

خوبه اصلا متوجه نمیشی نترس...حتی آمپولی که میزنه تو کمر هم عین آمپول معمولی هیچ جوره خاصی نیست...انقدر که اسمش ترس داره خودش وحشتناک نیست

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...
خوبه اصلا متوجه نمیشی نترس...حتی آمپولی که میزنه تو کمر هم عین آمپول معمولی هیچ جوره خاصی نیست...انق ...

يعني هيچي نميفهمي ؟؟ مثلا يه حالتي نيست كه ميفهمي دارن يه كارايي ميكنن اما درد نداري؟ 

يا اصلا انگار از كمر به پايين نداري؟

نميدونم منظورمو ميتونم برسونم يا نه 😂😂؟؟

❣️💗💗❣️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببین یه جایی هست که بچه رو میکشه بیرون و رحم رو پاکسازی می کنن یکم فشار میارن، یه حس فشاری رو بالای شکم احساس می کنی میگم فقط یه حس نه درد در همین حد

ببین یه جایی هست که بچه رو میکشه بیرون و رحم رو پاکسازی می کنن یکم فشار میارن، یه حس فشاری رو بالای ...

فقط همين ؟ يهني از برش زدن و بخيه ها و بقيه كارا هيچيييي نميفهمي؟ 

❣️💗💗❣️

منم انقدر ترسوام که نگوووو...اما باور کن انقدرم ترسناک نیست...انشاالله به سلامتی زایمان کنی..آیه الکرسی بخون،سوره حشر شب قبل بخون،با زیارت عاشورا‌‌‌قلبت آروم میشه