2777
2789
عنوان

پوست زیبایی

103 بازدید | 8 پست

خانوما برای بسته شدن منافذ پوست 

رفع جوش 

و رفع جوش سرسیاه روی بینی 

و روشن شدن پوست جیکار کنیم؟ 

منافذم خیلی کوچیک و کم و جوشامم کم خیلی 

زاهنمایی کنید ک از الان حلوشو بگیرم 

چربی پدستم زیاد 

اینم بگم هر روز صبح پوستم با ژل شستشو میشورم 

فته ای دوبارم اسکراب

بنده ی خدا ، بنده ی آزادی ، بنده ی میهن

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ژل شستسو و اسکراب ک ی جیز طبیعی باید استفاده کرد 

هرمحصولی برای هر پوستیه ما خودمون نمیتونیم تشخیص بدیم پوستمون چربه خشکه یا مختلط یا نرمال پس دکتر باید بگه بازم خودتون میدونید

کارایی که خودم برا پوستم میکنم رو بهت میگم عزیزم .کاش میتونستم عکس بزارم .برای گوش های سر سیاه بینی ۱قاشق ژلاتین +۱قاشق شیر رو قاطی کن بزن روی دماغت .تا جوش های سر سیاه رفع بشه و نیز اگر دوباره پدیدار شد بازم بزن فدات شم. البته یه نکته بهت بگم این جوش های سیاهی که روی دماغ هست جوش نیس موهایی هست که رشد نکرده اند و در بعضی افراد به اندازه یکی دوسانت رشد می‌کنه که با نخ بر میدارن .علاوه بر این میتونی از چسب های پاک کننده دماغ استفاده کنی جوش رو از بین ببره .چسب از بین برنده این جوش یا موهای سیاه روی بینی .نکته بعدی ،من خودم صورتم خیلیییییی چربه به طوری که امروز یرم حموم پس فردا موهام چربه .پوست صورتم که دیگه نگو .هرصبح و عصر صورتت رو با ژل شستشو بشور و سپس لوسیون پاک کننده بزن که کاملا دوستت پاک بشه 

من خونم از ژل شستشو و لوسیون پاک کننده سینره استفاده میکنم .وقتی هم ببینم جوش زدم از ژل ضد اکنه پس از لوسیون استفاده میکنم .برای تمیز شدن منافذ صورتت هفته ای دوبار بخور بده و بعد از بخور بلافاصله با آب سررررر صورتت رو بشور تا منافذ بسته بشه .مراقب غذا خوردنت باش چربی شیرینی پیاز سیر مخصوصا فلفل خیلی خیلی کم استفاده کن .عفونت هم باعث جوش میشه .سعی کن عفونت دندان یا آلت تناسلی نداشته باشی تا باعث جوش وکک و مک هم نشه .امیدوارم کمکت کرده باشم .😍😍😍

کارایی که خودم برا پوستم میکنم رو بهت میگم عزیزم .کاش میتونستم عکس بزارم .برای گوش های سر سیاه بینی ...

مممون گلم خیلی مطلب خوبی بود 

ژل شستشو اس وی ای عالی من استفاده کردم واقعا دیگ پوستم جوش نمیزد چربی فوق العادا کم شده بود 

بعد برای روشن شدن گوستشو خریدم اون عالی بود گوستم روشن و خیلی خوب کرد 

ولی این سری هیدرودرم خریدم افتضاح 

فقط منتظرم تمام بش 

بنظرت برس پاکسازی تاثیر داره؟ 

بنده ی خدا ، بنده ی آزادی ، بنده ی میهن

مممون گلم خیلی مطلب خوبی بود  ژل شستشو اس وی ای عالی من استفاده کردم واقعا دیگ پوستم جوش نمیزد ...

البته من از مهر ۹۶تا به امروز تحت نظر متخصص پوست هستم .هرچیزی که عزیزم باعث پاکسازی صورت بشه مفیده 

چون از تموم این آلودگی ها و چربی ها هست که جوش بوجود میاد .عفونت هم خیلی مهمه .من یه چند روز خیلی جوش زدم این روزا بعد فهمیدم به خاطر عفونت دندونم بود .😓😒