2777
2789

اخه این چه معیارو ملاکیه واسه ادما ساختیم.

چه تفاوتی داره مرد قدش کوتاه باشه یا بلند

مادرای عزیز خواهشا بچه هاتونو جوری تربیت کنین که ظاهر افرادو قضاوت نکنن

من جزو مردای کوتاه قدم

وزنمم کمه

قدم ۱۶۵ وزنمم بزور ۵۵

دست خودمم نبوده ژنتیکم همین بوده

تو کل دوران مدرسه و حتی بعد اون نگاه سنگین بقیه و حرفا و متلکاشونو تحمل کردم

اعتمادبنفسم متلاشی شد

حتی باعث شد دیگه تمایلی به ادامه تحصیل نداشته باشم

باعث شد آینده خوبی نداشته باشم

خواهشا به بچه هاتون یاد بدین معیارشون ظاهر افراد نباشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دومتر😍

الکی دیگه😂😂😂فک نکنم بیشتر از 180 باشه ها😞😞

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   
تو رو خدا.پس فکرشو نکنم

اگه واقعا عاشق طرف باشی شاید برات مهم نیاشه ولی من ازدواجم سنتی بود ..اصلا بعضی اوقات این تفاوت قد بدجووور میره رو مخم اوایل خیلللی شدید بود الان بعد 15 سال زندگی مشترک کمتر شده این حساسیتم نسبت ب قد ولی تموم نشده

حسود😡😡

ببشید😨😨😨😓😓😓

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   
اگه واقعا عاشق طرف باشی شاید برات مهم نیاشه ولی من ازدواجم سنتی بود ..اصلا بعضی اوقات این تفاوت قد ب ...

منم اشنایی سنتی.فعلا صحبت میکنیم تلفنی ...دیگه خسته شدم اکثر خواستگارام کوتاه ترن ازم