2777
2789
عنوان

دیجی کالا

215 بازدید | 22 پست

چرا ازش خرید میکنم بعضی وقتا گند میزنه. دیروز خرید کردم از حستبمم کسر کرده الان تو سفارشاتم نیست جوابگو هم نیستن حالا میزارن یه روز قبل از تحویل سفارش پیام میدن که سفارش لغو شده به دلیل کمبود موجودی کالا در انبار اخه اگه ندارن برای فروش خب چرا پیام میدن موجود شده برید بخرید

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سفارش منم قرار بود امروز برسه که پیام لغو دادن

مال شما هم اینجوری نبود تو سفارشاتت

حتی اگه لغوم بشه تو «تمام سفارشات » ت هست 

نه نیست فقط پیام تایید سفارشم تو ایمیلم هست تو آپ دیجی فقط سفارش قبلیا هست

مال شما هم اینجوری نبود تو سفارشاتت

والله همه سفارشات من توی فهرست سفارشاتم هست چیزی در ظاهر کم نشده و پولشو درست حساب کردن فقط زنگ که زدم گفتن فلان کالا هنوز موجود نشده بخاطر تامین کننده اش موجود میشه یه چهار روز دیگه برات می‌فرستیم 

نیدونم منم خرید کردم هفته بعد میرسهه

وای کاش از منم بیارن حوصله بیرون رفتن تو این شلوغی ندارم 

والله همه سفارشات من توی فهرست سفارشاتم هست چیزی در ظاهر کم نشده و پولشو درست حساب کردن فقط زنگ که ز ...

من ماسک سفارش دادم دیروز الان اصلا تو کالاهاشم پیدا نمیشه و سفارش منم اجنه بردن

من ماسک سفارش دادم دیروز الان اصلا تو کالاهاشم پیدا نمیشه و سفارش منم اجنه بردن

برو تو پروفایلت تو قسمت سفارش های من 

ببین چند تا کالا با چ قیمتی سفارش دادی 

اگه ماسک جزء کالای سفارشیت نیست و پولش حساب نشده ممکنه خطا کرده باشی و درست تو سبد کالات اضافه نکرده باشیش

اگر هم ماسک جزء سفارشاتت ثبت نشده و پولش رو جمع کل خریدت حساب شده ( که بعید ب نظر میرسه) بازم بزنگ پشتیبانی بگو

برو تو پروفایلت تو قسمت سفارش های من  ببین چند تا کالا با چ قیمتی سفارش دادی  اگه ماسک ج ...

میگم جدیدا فقط دارن کند میزنن زنگ زدم پشتیبانی میگه بخاطر نبود کالا لغوش کردیم🙄

ببین من همیشه گزینه پرداخت درب منزلو میزنم اگه نرسید دستمو هر اتفاقی افتاد حرص نخورم پولم رفته 

چرا من فقط پرداخت از طریق درگاه بانکی دارم پس؟