2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ما خونه ساختیم ...چون اپارتمان دوس نداریم داداشمم داره میسازه  چون اونم اپارتمان دوس نداره ...قیمت ها رو دیگه نمدونم ..ولی اگه بخوای یه واحد خونه بخری ۷۰۰ تومن خیلی بصرفه تره تا اینکه ۵۰۰...۶۰۰ پول زمین بدی و بعدشم ۴۰۰ تومن هزینه ساختش کنی

من یه خواهرشوهرم و عاشق عروسمونم.....دوسش دارم چون برادرمو دوس دارم....نمیدونم چه حسیه ولی همیشه دوس دارم توو هرجمعی بهترین باشه...تووهمه ی خریدا بهترین رو براش انتخاب میکنم حتی اگه خودم عاشق اون وسیله شده باشم....چون دوس دارم توو اوج باشه و هیچ کمبودی رو احساس نکنه....دوس دارم بم‌ب چشم خواهرش نگاه کنه نه خواهرشوهرخبیث😂😂
اره ما خونه ساختیم ...چون اپارتمان دوس نداریم داداشمم داره میسازه  چون اونم اپارتمان دوس نداره ...

اخه ما زمین داریم و میخواییم بسازیم چند طبقه تا سود کنیم .

اخه ما زمین داریم و میخواییم بسازیم چند طبقه تا سود کنیم .

خب زمین دارین ک نصف راهو رفتین ....یکم تحقیق کنید راحت میشه بقیهدچیزارو حساب کرد 

من یه خواهرشوهرم و عاشق عروسمونم.....دوسش دارم چون برادرمو دوس دارم....نمیدونم چه حسیه ولی همیشه دوس دارم توو هرجمعی بهترین باشه...تووهمه ی خریدا بهترین رو براش انتخاب میکنم حتی اگه خودم عاشق اون وسیله شده باشم....چون دوس دارم توو اوج باشه و هیچ کمبودی رو احساس نکنه....دوس دارم بم‌ب چشم خواهرش نگاه کنه نه خواهرشوهرخبیث😂😂
بله عزیزم مصالح و کارگر خیلی گرون درمیاد دیگه

انوقت یه خونه صد متری ۴۰۰ میلیون در میاد با پول زمینشم ۶۰۰ یا ۷۰۰ میشه پس خریدنی که به صرفه تر میشه!!!!بساز و بفروشها چطور منفعت میکنن پس؟؟؟

خب زمین دارین ک نصف راهو رفتین ....یکم تحقیق کنید راحت میشه بقیهدچیزارو حساب کرد 

اره چون زمین داریم من گفتم خونه فعلیمونو بفروشیم و اونو بسازیم ولی اگه اینطور که دوستان میگن باشه که ضرر میکنیم

انوقت یه خونه صد متری ۴۰۰ میلیون در میاد با پول زمینشم ۶۰۰ یا ۷۰۰ میشه پس خریدنی که به صرفه تر میشه! ...

بساز بفروش عزیزم خیلی از چیزارو نمیزارن کابینت و اینا و ک اصن نمیزنن ...بعدم اونقدیی ک دل نمیسوزونن ک یه خونه عالی بسازن از همه چی میزنن

انوقت یه خونه صد متری ۴۰۰ میلیون در میاد با پول زمینشم ۶۰۰ یا ۷۰۰ میشه پس خریدنی که به صرفه تر میشه! ...

ببین عزیزم کسی که بخواد برا خودش خونه بسازه تمام مصالح و بهترین و گرونترینشو استفاده میکنه اما بساز و بفروشیا فقط ظاهرخونه هاشون قشنگ مصالح و پی و ساختش محکم نیست و همه جنس ارزون 

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤
اره چون زمین داریم من گفتم خونه فعلیمونو بفروشیم و اونو بسازیم ولی اگه اینطور که دوستان میگن باشه که ...

خونتون چقد فروش میرهء؟؟