2777
2789
عنوان

آمپول اچ سی جی

76 بازدید | 11 پست

تورو خدا به دادم برسید

آمپول اچ سی جی زدم برای تخمک گذاری

احساس میکنم دارم میترکم خدااااایا

تحمل این درد سخته

کیا تجربه دارن؟

حالا واسه بارداری جواب میده یا نه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من لتروزول میخورم امپول اینا دکتر نگفت بزنم نمیدونم نتیجه بگیرم این ماه یا نه

انشالله‌که میگیری 

من کلومفین خوردم گفت فولیکول خوب داری و باید دوتا آمپول بزنی تا آزاد شه

پریشب زدم دردش از امروز صبح شروع شده

دارم می میرم از درد

انشالله‌که میگیری  من کلومفین خوردم گفت فولیکول خوب داری و باید دوتا آمپول بزنی تا آزاد شه پر ...

تخمدانات درد میکنه؟عیبی نداره چون داره تخمکت ازاد میشه دردمیکنه حتما زود به زود اقدام کنین ایشالله بیایی خبرای خوب بدی

تخمدانات درد میکنه؟عیبی نداره چون داره تخمکت ازاد میشه دردمیکنه حتما زود به زود اقدام کنین ایشالله ب ...

عزیزم ممنونم

اره درد تخمدانه

انگار ورم کردم

انشالله که حداقل نتیجه بده

دو ساله منتظرم

نتیجه گرفتی ؟ من که مردم الان یه جورایی از درد

اره همون ماه اول. من لتروزول خوردم. دو تا امپول قبل تخمک گذاری بعد تخمک گذاری هم یدونه اما زمانشونو یادم نیس کی زدم. دو تای قبل تخمک گذاری از شکم بود بعد تخمک گذاری عضلانی

اره همون ماه اول. من لتروزول خوردم. دو تا امپول قبل تخمک گذاری بعد تخمک گذاری هم یدونه اما زمانشونو ...

خداروشکر که زود نتیجه گرفتی

من فقط همون دوتا رو دکتر بهم داد که عضلانی بود و باهم زدمشون