2777
2789
عنوان

عروسی گرفتن

213 بازدید | 9 پست

دختر خالم چند ماه قبل از عید نوروز عقد کرد خواستن عروسی رو اسفند بگیرن ک‌کرونا اومد...دیگ نشد بگیره من الان شنیدم ک‌خالم‌میگه عروسی رو میخوان مرداد عروسی بگیرن کرونا مگه رفته؟؟اصلا تالار ها مگه بازن😑😑😑بعدشم اگ کرونا باشه ک نمیشه نریم ناراحت نمیشه اگ نریم؟؟!!!

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

ما یه عروسی ۲۰ تیر دعوتیم🔫😐

یه روز اومدیم به دخی خوشگل😉و جیگر 👸رو بغل کنم تق خورم به اینه به همین برکت قسم 😁 😜              خدا جونم داری امتحان الهی میگیری یا انتقام؟💔 💜💔                                                                                                                     بخدا اونایی کع تو امضاهاتون میگید صلوات براتون بفرسیتیم میفرستم ولی حال ابراز وجود ندارم🙌😂💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مکه ب شخصه پوکیدم توخونه.بجات بودم میرفتم وسط تالار چنتا قررررر کمرررر هم میدادم 😁

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
ما یه عروسی ۲۰ تیر دعوتیم🔫😐

میرید شما؟

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

میرید شما؟

معلوم نیست تا چی بشه

یه روز اومدیم به دخی خوشگل😉و جیگر 👸رو بغل کنم تق خورم به اینه به همین برکت قسم 😁 😜              خدا جونم داری امتحان الهی میگیری یا انتقام؟💔 💜💔                                                                                                                     بخدا اونایی کع تو امضاهاتون میگید صلوات براتون بفرسیتیم میفرستم ولی حال ابراز وجود ندارم🙌😂💔

ما یه عروسی 7 خرداد دعوتیم😁

از اونجایی که کرونا نخواهد رفت گناه دارن عروسیاشون نریم

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

ببین دیگه میخوان عادی بشه کشته ها و مرگ و میر مثل امار تصادفات جاده ای هر روز بگیم عه هزار نفر مردن بر اثار کرونا چه بد بعدم بریم به زندگیمون برسیم 

حالا خدا میدونه ما هم جز کشته ها باشیم یا نه