بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️. این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹
منم خرداد میخواستم برم بنظرت برم یا همون تابستون برم
ببین بینیتو عمل کنی کلا باید بیرون نری. خدایی نکرده سرما بخوری مکافات میشه.
عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️. این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹
من سه ماهه انجام دادم باور کن راحتتر از این جراحی هیچی نیست برو خیلی خوب و اروم هم باش ...
مبارکه عزیزم.
ولی من مردم و زنده شدم🙈
خرداد خیلی خوبه ن گرم ن سرد ولی کرونا رو چیکار کنم
آره خرداد خیلی خوبه
ولی خداییش من باشم جات عمل نمیکنم چون عمل راحتی نیست.
و واقعا کرونا خطرناکه.
اگه واقعا بینیت بد نیست عمل نکن.
دوست داری عمل کن ولی لااقل بزار بعده کرونا.